26 de jucători a avut Vivi Răchită la primul antrenament cu ACS Poli. O singură noutate, din Liga a 3-a

Marius ANGHEL 15 Jan. 2019, 22:05 Pregătiri, amicale

ACS Poli a făcut, marți după-amiaza, primul antrenament cu noul antrenor, Valeriu Răchită, fără prea mari noutăți. La ședința de pregătire de pe terenul din spatele stadionului Electrica a apărut un jucător adus din Liga a 3-a, Ionuț Nasta, plus revenirea lui Patrick Niță. De asemenea, a plecat un prim jucător.

Cel care va părăsi echipa timișoreană este Sebastian Velcotă, atacant care oricum voia din toamnă să plece. Jucătorul și-a depus memoriu pentru patru salarii neachitate, dar a pierdut, deoarece era vorba de perioada de dinainte ca clubul să intre în insolvență. Velcotă a făcut însă recurs, iar Răchită a spus că nu vrea să lucreze cu jucători cu memorii.

Noua „apariție” la antrenament este Ionuț Nasta, jucător de 23 de ani, care este mijlocaș lateral. A trecut în cariera sa pe la Voința Sibiu, Farul Constanța, Măgura Cisnădie sau FC Avrig. De asemenea, a mai revenit Patrick Niță, mijlocaș crescut de Marcel Băban. Niță, născut în 1996, a trecut pe la ACS Poli, ASU Poli, dar și Farul Constanța.

Au fost prezenți la antrenament: Rogoveanu, Olteanu, Motreanu, Niță, Oprea (revenit din împrumutul de la UTA), Iseini, Munteanu, Melinte, Stere, Bîrnoi, Haruț, Pop, Românu, Golda, David Filip, Toboșaru, Velcotă, Foca, Codrea, Roșu (junior al clubului, U15), Bilia, Drăghici, Smaranda, Contra, Bocșan și Nasta.

Răchită promite marea cu sarea

Altfel, deocamdată, transferurile rămân cele trei anunțate, Dănuț Munteanu, Daniel Rogoveanu și Vlad Olteanu. Răchită spune că va mai aduce jucători din prima ligă, de la Viitorul, Dinamo, FCSB și Astra, însă după ce cluburile își vor definitiva loturile. Plecările urmează să fie anunțate zilele viitoare.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU și Emanuel Titus ILIEȘI / Mediafax foto

Marius ANGHEL 15 Jan. 2019, 22:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă