24 de „lupi” pentru cantonamentul de la Buftea. Noutățile și programul Petrolului pentru al doilea stagiu de pregătire

Marius ANGHEL 05 Feb. 2018, 18:25 Pregătiri, amicale
24 de

Revenită de vineri la Ploiești din cantonamentul de la Cheile Grădiștei, Petrolul începe marți al doilea stagiu centralizat de pregătire din această iarnă. Lotul condus de antrenorul Romulus Ciobanu va merge la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, acolo unde va avea stabilit cartierul general până pe 17 februarie, perioada fiind dedicată antrenamentelor tehnico-tactice și jocurilor de pregătire, anunță site-ul oficial al clubului ploieștean.

24 de jucători la Buftea

Pentru acest al doilea cantonament al începutului de an, lotul petroliștilor nu va suferi modificări substanțiale față de stagiul de la Cheile Grădiștei.

Principala noutate este aceea a revenirii „căpitanului” Claudiu Tudor, cel care va face deplasarea la Buftea și va fi integrat, treptat, în antrenamentele echipei. Rămân acasă, în schimb, doi dintre cei trei juniori care au mers în primul cantonament, Fabian Sotir și Mihai Constantinescu.

Patru meciuri amicale stabilite

Primul test al Petrolului este programat pentru ziua de miercuri, 7 februarie, atunci când o va întâlni pe Unirea Slobozia, formație clasată pe locul patru în Seria a 2-a a celui de-al treilea eșalon. Partida se va disputa pe terenul sintetic de la Buftea, începând cu ora 13:00.

Apoi, sâmbătă, 10 februarie, găzarii vor merge la Pitești, pentru confruntarea cu divizionara secundă FC Argeș, meci ce se va derula, cu începere de la ora 12:00, pe unul dintre terenurile cu iarbă naturală din cadrul complexului „Nicolae Dobrin” din Trivale.

În săptămâna a doua a cantonamentului sunt programate disputele cu Chindia Târgoviște (14 februarie) și CS U Craiova II (17 februarie), ambele, cel mai probabil, tot la Buftea.

Până acum, în meciurile amicale din 2018, Petrolul a obținut următoarele rezultate: 12-1 cu ACS Steagu Roșu Brașov, 2-1 cu Olimpic Cetate Râșnov și 5-0 cu AS SR Brașov.

Lotul de jucători pentru stagiul de la Buftea:

portari: Mirel Bolboașă, Raul Avram și Raul Botezan;
jucători de câmp: Alberto Olaru, Paul Antoche, Răzvan Catană, Gabriel Frîncu, Jean Prunescu, Alexandru Ichim, Valentin Țicu, Mihai Velisar, Claudiu Tudor, Marius Chindriș, Cristian Andor, Alexandru Ciocâlteu, Tiberiu Nițescu, Cosmin Lambru, Nini Popescu, Saim Tudor, Daniel Cârjan, Mihai Ene, Mario Bratu, Sergiu Arnăutu și Georgian Păun.

Foto: Petrolul

Marius ANGHEL 05 Feb. 2018, 18:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă