2-2, scorul preferat al echipei lui Cristi Popovici. Bacăul și Suceava au remizat cu o săptămână înainte de startul campionatului

2-2, scorul preferat al echipei lui Cristi Popovici.** Bacăul și Suceava au remizat cu o săptămână înainte de startul campionatului

Sport Club Bacău și Rapid CFR Suceava au terminat la egalitate sâmbătă, pe stadionul „Letea”, cu patru săptămâni înainte de meciul direct din campionatul Ligii 2, care va avea loc tot la Bacău.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 8, atunci când, după o pasă greșită a lui Ursu, a urmat o centrare în careul băcăuan, de unde Enciu a înscris cu un șut plasat. Doar patru minute mai târziu, Vraciu a egalat, cu un șut deviat din unghi. Adăscăliței și-a adus echipa în avantaj în minutul 25, cu un șut precis de la circa opt metri, după un corner executat de Cosmin Neagu.

La pauză, ambii antrenori au operat mai multe modificări, însă de înscris au înscris doar sucevenii. A făcut-o Onciu, în minutul 64, cu un șut cu exteriorul dintr-o lovitură liberă de la 40 de metri, plonjonul portarului Miron fiind tardiv și inutil.

S-a terminat 2-2, la fel ca și amicalul de sâmbăta trecută cu Ceahlăul, chiar dacă băcăuanii au dominat finalul de meci.

SC Bacău: Ureche – Mihălăchioae, Lozneanu, Ursu, Drugă – Sahru, Adăscăliței, Dumitriu, C. Neagu – Vraciu, A. Pavel. Au mai jucat: Miron, Sascău, Pungă, Corban, Țuțu, Hurdubei, Grumezescu, S. Vlad, Nemțeanu, Ignea, Dima. Antrenor: Cristian Popovici.

Rapid CFR Suceava: Hânțăscu – Bălan, Ferariu, Ciobanu, Semeghin – Vrabie, Onciu, Sfrijan, Jitariuc – Aeroaiei, Enciu. Au mai jucat: Pascal, Strugariu, Tăutianu, Sandu, Golofca și Sumănariu.

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Pe aceeași temă