1-1 sub zodia arșiței! Unirea și Farul și-au împărțit frățește reprizele

Mihai Andries 26 Aug. 2013, 09:00 Pregătiri, amicale

Farul Constanța s-a deplasat sâmbătă la Slobozia pentru  o dispută amicală în compania Unirii din localitate. Temparatura crescută de la ora jocului a pus tunurile vizibil pe evoluția celor două echipe. Slobozenilor li s-a tăiat o parte din elanul ofensiv care îi caracteriza, rezultând doar câteva șuturi anemice care nu l-au speriat pe Vlad Neagu.

Farul a contraatacat decisiv în minutul 19, iar Bolat s-a descurcat excelent prin apărarea slobozeană și l-a învins pe Dobre pentru 1-0. Mihalcea a introdus în repriza secundă o formație cu 4 jucători sub 21 de ani, față de doar unul în prima. Acesta din urmă, Nini Popescu este un tânăr mijlocaș de bandă foarte promițator împrumutat de Slobozia de pa Petrolul pentru un sezon. Cu toată tinerețea din teren, golul a venit din gheata veteranului Dumitru Gheorghe care l-a învins pe Curcă dintr-o lovitură de pedeapsă. S-a terminat 1-1 într-un meci care ne-a arătat două echipe capabile să supraviețuiască și în acest sezon rigorilor eșalonului second.

 Antrenorul echipei Unirea Slobozia, Adrian Mihalcea a început cu următoarea formulă: Dobre- Stan, Lazăr, Panait, Toma- Roșu, Macare, MIhai, Popescu-V.Gheorghe, Nanu.  Au mai intrat: Baruch, Oprea, Antoniev, Soare, Florea, Ibrian, Ivașcă, Patrianca, Dedu, D. Gheorghe, Jianu.

De cealaltă parte, Ion Răuță i-a folosit în primul11 pe următorii: Neagu – Băjan, Buzea, Răvoiu, Mansur , Florea -Nițescu, Coconașu, Crețu, Bolat – Igiroșanu. Au mai evoluat: Curcă, Butoi, Berti, Ghenciu, Coteanu, Bumbac, Prodan, Stroe.

 

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Mihai Andries 26 Aug. 2013, 09:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă