0-0 cu Minerul și 2-1 cu Recea, ultimele două teste în care Selymes trebuie să se decidă în privința lotului Olimpiei

Marius ANGHEL 31 Jul. 2017, 16:05 Pregătiri, amicale
0-0 cu Minerul și 2-1 cu Recea,** ultimele două teste în care Selymes trebuie să se decidă în privința lotului Olimpiei

Rămas doar cu câteva zile la dispoziție până la debutul noului sezon al Ligii 2, Tibor Selymes a programat pentru finalul săptămânii trecute, din dorința de a urmări cât mai mulți jucători în meciuri, două amicale. Vineri, o parte dintre componenții echipei, cât și mai mulți juniori ai clubului, au mers la Baia Mare pentru a disputa un test cu Minerul, o echipă nou-înființață, iar sâmbătă au desfășurat pe propriul stadion un amical cu ACS Comuna Recea.

Pentru meciul cu Minerul, Selymes a preferat să-l lase pe bancă pe antrenorul Mircea Bolba, în timp ce el și secundul său, Daniel Florea, au privit jucătorii din tribună. Amicalul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

A doua zi, în testul cu echipa de Liga 3 din Recea, Olimpia a alinia o echipă cu jucători care au șanse să fie titulari în startul sezonului, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă. Sătmărenii s-au impus cu 2-1 după ce au fost conduși, însă partida a fost una destul de echilirată, dar sub nivelul eșalonului secund.

Pentru Olimpia au marcat Lusamba, cu o lovitură de cap din 6 metri sub transversală, și Cristian Munteanu, tot cu capul, de la 7-8 metri. Ciprian Brata a fost autorul centrărilor celor două goluri. Oaspeții au deschis scorul după doar 13 minute de joc, după o greșeală în lanț a apărării Șter profitând și înscriind în poarta goală.

Olimpia cu Minerul Baia Mare: Preda – Palinceac, Chifor, Copaci – Nyikora, Tasic, D. Lukacs, Cr. Costin, Demba – Chitaș, Chrisy. Au mai intrat: Dascălu, Chivari, Nemeș, Hreniuc, Sabău, Lazin, Mizsei.

Olimpia cu ACS Comuna Recea: Fl. Muntean – Duruș, Tamas Szasz, Cr. Munteanu, Brata – R. Rus, Cubaș, Fl. Achim, Ayoub – Ben Khalifa, Lusamba. Au mai evoluat: Dascălu – Hlinca, Miholca, Fl. Mureșan, Villand, V. Pop, Copaci, Cr. Costin, Chrisy.

La finalul săptămânii, în prima etapă din Liga 2, Olimpia Satu Mare are meci la București, cu nou-promovata Metaloglobus.

Marius ANGHEL 31 Jul. 2017, 16:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă