Pregătire în stil ”comando” la FC Buzău. Cristian Pustai îi încarcă pe fotbaliști cu trei cantonamente și deplasări în Ungaria pentru meciuri amicale

Răzvan STÎNGĂ 20 Dec. 2021, 17:09 Liga 2
Pregătire în stil ”comando” la FC Buzău. Cristian Pustai îi încarcă pe fotbaliști cu trei cantonamente și deplasări în Ungaria pentru meciuri amicale

Cristian Pustai pregătește o perioadă foarte încărcată pentru FC Buzău, în intervalul premergător reluării Ligii a 2-a, în 2022. Trei stagii de pregătire centralizate a stabilit antrenorul, două în România și unul în străinătate, în Republica Moldova.

Dacă inițial clubul anunța că stagiile vor avea loc doar pe plan local, sau cel puțin așa dădea impresia, de această dată lucrurile s-au mai limpezit iar primul cantonament va debuta încă de la 10 ianuarie, pe plan local, la Sărata-Monteoru. Aici, vor avea loc antrenamente pentru o perioadă de 12 zile, pentru ca în a doua parte a lunii ianuarie, după data de 20, FC Buzău să meargă în Republica Moldova.

FC Buzău, trei cantonamente și o deplasare în Ungaria pentru meciuri amicale 

O săptămână vor sta buzoienii în țara vecină, unde vor disputa și două meciuri amicale, cu Zimbru Chișinău și Milsami Orhei. În februarie, FC Buzău va termina pregătirile cu un cantonament la Băile Felix, unde va disputa alte câteva teste.

În principiu, va evolua contra formației CA Oradea, dar FC Buzău va merge și în Ungaria pentru alte partide de verificare, cel mai probabil două, iar printre adversari s-ar putea număra și Debrecen VSC.

Începem pregătirea la 10 ianuarie, după care vom avea un stagiu acasă, de 12 zile, după care vom avea un stagiu de șapte zile în Republica Moldova, unde vom juca și două meciuri amicale. Vom reveni acasă, iar după câteva zile de pauză vom merge pentru două săptămâni și jumătate la Băile Felix, unde vom avea mai multe meciuri amicale.

Vom trece și granița, în Ungaria, pentru câteva meciuri amicale. Nu e bătut în cuie, dar cred că vom juca două, iar unul din adverari poate fi Debrecen”, a spus Marin Mitran, pentru Campus TV.

FC Buzău amână primele transferuri 

FC Buzău nu se grăbește să facă primele transferuri, iar Cristian Pustai a recunoscut că, foarte probabil, primele mișcări de trupe vor avea loc în ianuarie, înainte de începerea primului cantonament. Decizia antrenorului poate fi una strategică, să aducă jucătorii după ce analizează bine variantele, pentru că a spus în câteva rânduri că FC Buzău nu va schimba foarte mult lotul cu care a început campionatul.

După cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, una dintre mișcările pregătite este transferul definitiv al lui Adi Chică-Roșă, de la FC Botoșani.

Foto: Răzvan Păsărică și Valentin Macea/ Sport Pictures

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Dec. 2021, 17:09 Liga 2
Pe aceeași temă