Portarul Iustin Popescu vrea să realizeze cu CS Mioveni aceeaşi performanţă ca la Chindia: promovarea în Liga 1. Ce l-a impresionat la echipa pregătită de Claudiu Niculescu

Silviu MIHAI 23 Aug. 2020, 13:45 Liga 2

După plecările masive din lot în urma ratării promovării, CS Mioveni a bifat destul de mult şi la capitolul transferuri. Astfel, în scurt timp de la reunire, galben-verzii au adus cinci jucători: Sergiu Negruţ (ex Turris Oltul), Alexandru Iacob (ex Rapid), Daniel Toma (ex Farul), Szilard Vereș (ex FK Csikszereda) şi Iustin Popescu (ex Chindia Târgovişte).

Iustin Popescu vrea să revină în Liga 1 cu CS Mioveni

Ultimul dintre ei, portarul Iustin Popescu, are în palmares şi o promovare în Liga 1 cu Chindia Târgoviște, lucru pe care şi-l doreşte să îl realizeze şi cu noua sa echipă.

”Obiectivul meu personal este să promovez în prima ligă, la fel cum am făcut-o şi cu Chindia Târgovişte. CS Mioveni, pentru că are un proiect interesant, are un plan de promovare şi o dorinţă de a reveni în Liga 1. Este un club mare, care îşi doreste performanţă. Mister Claudiu Niculescu este un antrenor tânăr, cu multă experienţă, care doreşte performanţă, rezultate bune şi să ducă echipa în prima ligă. CS Mioveni este un club cu oameni serioşi, care ţinteşte întotdeauna către o clasare cât mai bună”, a declarat goalkeeper-ul la venirea la Mioveni.

Popescu s-a integrat foarte repede în lotul galben-verzilor, întâlnind la Mioveni jucători care vor să facă performanţă, după cum chiar el a spus: ”Pentru noul sezon, îmi doresc să fiu sănătos în primul rând, să mă pregătesc foarte bine, să joc şi să îndeplinesc toate obiectivele clubului. Am întâlnit un grup de jucători buni şi dornici să facă performanţă! Părerea mea este că echipa, în sezonul trecut, a avut ghinion… În fotbal, mai este nevoie şi de puţin noroc şi i-a lipsit acea picătură de noroc, de şansă pentru a face pasul în Liga 1.”

Iustin Popescu are 26 de ani, este din Craiova şi în ultimii trei ani a fost portar la Chindia Târgovişte, echipă cu care a promovat în Liga 1 în vara trecută. În cariera sa a mai trecut pe la Fortuna Poiana Câmpina, ACS Berceni, Dinamo, Petrolul și Unirea Tărlungeni. Meciuri jucate în Liga 1 are cu Dinamo și Petrolul.

Silviu MIHAI 23 Aug. 2020, 13:45 Liga 2
Pe aceeași temă