Chindia și-a pierdut cel mai bun om din 2024! Iustin Popescu, dezamăgit: ”Nu mi-a propus nimeni prelungirea contractului!”

Bogdan ISTRATE 31 May. 2024, 17:58 Liga 2

Deja-vu la Chindia la un an după retrogradarea din primă ligă, consumată chiar la revenirea acasă, la Târgoviște, după patru ani de pribegie: echipa se dezintegrează, din nou, a rămas fără președinte, iar de data asta perspectivele sunt și mai sumbre decât vara anterioară.

Jucătorii pleacă pe capete, în condițiile în care cei mai mulți nici măcar nu au ajuns să discute cu conducerea despre eventuale prelungiri ale înțelegerilor, iar seniorii, în mare proporție, aveau contracte pe un an, ca și sezoanele trecute, în mandatul lui Marcel Ghergu, acuzat de asociați pe seama acestui aspect.

Iustin Popescu și-a reziliat contractul cu Chindia, scadent peste o lună

Cel mai bun jucător al Chindiei în meciurile din 2024, Iustin Popescu (30 ani), și-a reziliat ieri contractul cu clubul, scadent peste o lună, pe 30 iunie.

”Nu am avut nicio propunere concretă de a rămâne la echipă, asta deși fusese o discuție de principiu cu președintele Gabriel Boriga, înainte de închereiea sezonului, după care nu m-a mai căutat nimeni”, ne-a declarat portarul trecut pe la Chindia, Petrolul, Dinamo sau CS Mioveni.

Din informațiile Liga2.ro, de rezilierile contractelor se ocupă Marcel Ghergu, viitorul președinte al clubului. ”Boriga a ajuns la nivelul suprem de supunere în fața oamenilor partidului, semnează ce îi dictează Ghergu, cu care spunea în februarie că nu vrea să lucreze. Cel puțin până astăzi, când ar fi spus că își încheie mandatul, a semnat tot, poate de aici și graba rezilierii cu Longo, decisă tot de sus și tot la cheremul lui Ghergu”, spun sursele noastre.

Mesajul lui Popescu pentru suporterii târgovișteni

Iustin Popescu are parte de o susținere uriașă în rândul suporterilor Chindiei. A promovat cu echipa din Târgoviște în vara lui 2019 și a sărbătorit alături de fani. Fusese legitimat lângă Turn un an mai devreme și avea să rămână aici și în primul sezon al Chindiei în prima ligă. A revenit, apoi, vara trecută, dar nu a prins minute în prima parte a sezonului, când a fost titularizat Dorian Railean.

A avut intenția chiar să plece, în toamnă, a rămas și a devenit om de bază al echipei după plecarea jucătorului din Moldova la Dinamo. La finalul meciurilor cu parade de senzație, Popescu a rămas minute bune să facă poze cu puștii și fanii din tribune.

”Le mulțumesc din suflet, știu că au fost alături de noi, știu ce fac oamenii de acolo, câtă pasiune și eforturi au pus. Le doresc succes în continuare, am găsit înțelegere să îmi clarific situația și voi ține pumnii Chindiei de oriunde aș ajunge”, a declarat, astăzi, 31 mai 2024, Iustin Popescu.

  • 11 meciuri a bifat Iustin Popescu pentru Chindia în acest sezon de Liga 2 2023-2024

Foto: Marius Tudor și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Bogdan ISTRATE 31 May. 2024, 17:58 Liga 2
Pe aceeași temă