Popa: „Venirea lui Prunea, un câștig pentru CSMS”

11 Jan. 2012, 21:44 Liga 2
Popa:** „Venirea lui Prunea, un câștig pentru CSMS

Antrenorul formației CSMS Iași, Ionuț Popa, a declarat că venirea lui Florin Prunea în funcția de președinte executiv la CSMS Iași va fi un câștig pentru gruparea din Copou. Tehnicianul spune că echipa pe care o conduce avea nevoie de o mână forte și consideră că fostul manager general, Leo Grozavu, avea doar o funcție onorifică, întrucât nu avea drept de semnătură.

„Este bine pentru club că Florin Prunea a venit în funcția de președinte executiv. Fostul manager general nu avea drept de semnătură, postul său nu era conform cu realitatea. Florin (n.r. Florin Prunea) a venit pe un post clar de președinte și sper că totul va merge bine. Venirea lui va fi un câștig pentru CSMS”, a declarat Ionuț Popa.

„Mă ține minte de când l-am bătut cu UTA”

Tehnicianul a adăugat că prunea ține minte din anul 1993, când UTA a învins pe Dinamo cu 1-0, iar în poarta echipei din Ștefan cel Mare se afla actualul președinte ieșean.

„Noi ne cunoaștem de prin 1993. El apăra la Dinamo, iar eu eram antrenor la UTA. Atunci i-am bătut cu 1-0. De atunci cred că mă ține minte”, a mai spus Popică. Acesta susține că i-a propus lui Prunea să vină la Iași încă de anul trecut, când a apărat poarta României în meciul memorabil cu Italia, reeditarea partidei din 1983.

„Am fost la meciul România – Italia de anul trecut, reeditarea partidei din 1983 și am văzut cum a apărat Prunea. Atunci chiar i-am propus să vină la Iași, dar ca portar. La cum arată, subțirel și iute, încă mai poate apăra. Ar fi bine dacă va face antrenament cot la cot cu portarii, pentru că au de câștigat și portarii noștri”.

Scărlătescu, de la Dinamo II, în probe la Iași

Ionuț Popa a anunțat că luni vor fi prezenți la reunirea lotului mai mulți jucători români și străini, aceștia urmând să fie testați în perioada următoare. Printre cei care vor veni la reunire se numără Sergiu Scărlătescu, de la Dinamo II, francezul Vajou, precum și mai mulți sârbi.

„Luni vor veni la reunire mai mulți jucători, iar pe parcursul perioadei de pregătire vor mai veni și alții. Sergiu Scărlătescu, de la Dinamo II, este unul dintre ei, s-ar putea să vină și doi-trei jucători de la FC Argeș, dar și câțiva străini, din Franța, Serbia sau Olanda. Vor veni jucători pe toate posturile, inclusiv doi portari. În următoarea perioadă vom testa acești jucători, urmând ca la final să tragem linie și să oprim ce este mai bun”, a declarat Ionuț Popa.

articol scris de Narcis Pohoață

11 Jan. 2012, 21:44 Liga 2
Pe aceeași temă