Popa avertizează: „Nu va fi ușor cu Bacăul. Întâlnim un adversar periculos!”

19 Apr. 2012, 15:55 Liga 2
Popa avertizează:** „Nu va fi ușor cu Bacăul. Întâlnim un adversar periculos!

Aflat înaintea meciului cu FCM Bacău în fața celui de-al cincilea succes consecutiv în retur, antrenorul Ionuț Popa și-a avertizat elevii să dea dovadă de concentrare maximă în partida de sâmbătă și să nu își privească „de sus” adversarul.

„Profesorul” a declarat că FCM Bacău este o echipă incomodă și apreciază că meciul va fi foarte dificil. „Să nu credeți că meciul cu FCM Bacău va fi unul ușor. Adversarul e periculos, FCM este o echipă grea, incomodă care se agață de fiecare meci. Ne așteaptă un meci greu și foarte important cu o echipă care își bazează întregul joc pe o mișcare permanentă și pe o dăruire totală. Sper însă ca băieții să fie concentrați și să luăm cele trei puncte”, a declarat Ionuț Popa.

Probleme pentru Bădic și Marjanovic

Tehnicianul nu va conta în acest meci pe Narcis Bădic, un alt titular, atacantul Marjanovic, fiind incert. Mijlocașul de bandă stângă acuză dureri la genunchi, în timp ce golgeterul echipei în retur, sârbul Marjanovic, are probleme la spate.

„Din păcate, doi jucători importanți sunt indisponibili. Marjanovic și Bădic nu s-au antrenat în această săptămână, având probleme mecdicale. Sunt doi jucători care în ultimele etape au avut evoluții bune. Sper ca în cantonament să primesc vești mai bune în ceea cel privește pe Marjanovic, iar el să poată face parte din lot. În privința lui Bădic, sper să nu fie ceva de durată. Ar fi păcat, pentru că Narcis (n.r. Bădic) este în creștere de formă. El are probleme la genunchi și urmează să fie consultat și de medicul echipei naționale, Pompiliu Popescu. Marjanovic acuză dureri de spate, nu poate face mișcări laterale din cauza durerilor. Din păcate, absența celor doi titulari complică și mai mult situația noastră”, a adăugat tehnicianul lui CSMS Iași, care nu exclude varianta întăririi lotului cu cel puțin un jucător de la Snagov: „Dacă Snagovul se va retrage din campionat, ar fi o variantă să aducem un jucător liber de această echipă. Iau în calcul această variantă. Ar fi bine să mai aducem jucători, în condițiile în care până la finalul campionatului vor mai apărea suspendări, accidentări”.

„Depindem doar de noi”

Dacă la un moment dat promovarea depindea de jocul rezultatelor, seria foarte bună din ultimele etape a adus Iașiul la un singur punct de locul secund și la patru de prima poziție, iar moldovenii privesc cu tot mai multă încredere spre Liga I.

Antrenorul Ionuț Popa consideră că ieșenii au ajuns în situația de a nu mai depinde de alte echipe, având promovarea în propriile mâini.

„În momentul de față suntem la mâna noastră. Nu mai depindem de nimeni. Dacă batem tot, promovăm”, a mai spus Popa.

Întrebat în ce măsură schimbarea antrenorului la FCM Bacău în săptămâna premergătoare partidei va pune în dificultate echipa ieșeană, Popa nu a ezitat să-l înțepe pe fostul său adversar, Gigi Mulțescu, cel care a administrat sinturul eșec al ieșenilor în retur.

„Orice antrenor, când apare la o echipă încearcă să-și impună un stil propriu. Așa se va întâmpla și la Bacău. Nu vom avea un meci ușor. A mai fost un antrenor care a stat la o echipă trei zile (n.r. Gigi Mulțescu la Tulcea), a venit și a câștigat la Iași cu un șut pe poartă și a făcut mare tam-tam că a fost în proporție de 200 la sută victoria lui”.

Articol scris de Narcis Pohoață

19 Apr. 2012, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă