Poli Timișoara are lotul decimat pentru meciul cu Astra. Ce spune Nicolae Croitoru înainte de jocul din zi de Centenar

Anda DELIU 03 Dec. 2021, 17:21 Liga 2
Poli Timișoara are lotul decimat pentru meciul cu Astra. Ce spune Nicolae Croitoru înainte de jocul din zi de Centenar

Poli Timișoara termină meciurile oficiale din 2021 cu un joc pe terenul Astrei, la Giurgiu, chiar în ziua în care se împlinesc 100 de ani de la înființarea echipei universitare timișorene.

Jocul de Cupa României cu Campionii FC Argeș, disputat miercuri și pierdut după 120 de minute și lovituri de departajare, a lăsat ”urme” adânci în lot, cu accidentări, dar și suspendarea unui jucător, astfel că bănățenii au o misiune dificilă în fața echipei care a produs surpriza în runda trecută, câștigând marți cu 2-1 la Cluj, cu Universitatea.

Astra ar fi fost peste Poli în clasament dacă nu erau depunctările

Astra a avut în acest sezon o depunctare de 14 puncte. Cu cele 5 din ierarhia actuală, ar fi avut 19, cu două peste Politehnica, adversarul din etapa a 16-a.

Nicolae Croitoru nu își desconsideră deloc adversarul și e de părere că meciul de la Giurgiu va fi unul foarte dificil pentru echipa sa.

”Sigur va fi un joc mai greu. De o parte, ei au reușit surpriza etapei și au câștigat la Cluj. E o echipă bună, plină de jucători tineri, dornici de afirmare, jucători care joacă împreună de ceva timp și la juniori, apoi și la Liga 3 și care au crescut foarte mult. Nu numai la Cluj au făcut surprize, au avut rezultate pozitive și în alte jocuri, la Steaua 1-1, au pierdut greu cu Petrolul.

Pe de altă parte, noi sperăm ca până la ora jocului să reușim să ne recuperăm din punct de vedere fizic pe o parte, dar și să recuperăm jucătorii accidentați”, a spus antrenorul dâmbovițean.

Lipsesc mulți titulari la echipa timișoreană

După ce a luat cartonaș roșu în meciul cu Argeșul, Octavian Ursu va fi suspendat pentru partida de la Giurgiu.

De asemenea, Cristian Scutaru, ieșit din minutul 53 miercuri, este accidentat. Cosmin Bîrnoi a devenit și el indisponibil, și doar Alin Ignea a putut fi recuperat.

Jucătorii recunosc că meciul cu Astra nu vine într-un moment grozav pentru echipă. ”Eu preconizez că va fi un meci de luptă. Suntem un pic cam consumați după meciul cu Argeș, dar sperăm să fim recuperați la ora partidei”, a spus Zaluschi.

Timișorenii merg cu avionul până la București, iar de acolo până la Giurgiu o vor face cu autocarul.

Înainte de desfășurarea ultimei etape din Liga 2 programată în 2021, a 16-a, Poli Timișoara e pe locul 15, cu 17 puncte, în timp ce Astra e pe poziția a 18-a, cu 5 puncte.

Meciul de la Giurgiu are loc sâmbătă, de la ora 12:00.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-prag-de-centenar-al-clubului-politehnica-la-timisoara-s-a-facut-o-pictura-murala-cu-legendarul-dan-paltinisanu-pe-un-camin-studentesc-19212718

https://liga2.prosport.ro/seria-1/repetitie-pentru-play-off-trei-meciuri-de-foc-in-liga-2-in-ultima-etapa-din-2021-se-intalnesc-clasatele-pe-locurile-1-si-3-4-si-2-si-6-si-5-programul-rundei-si-partidele-televizate-19212462

Anda DELIU 03 Dec. 2021, 17:21 Liga 2
Pe aceeași temă