Poli Iași, doar o zi de team building la Vatra Dornei! Minicantonamentul a fost anulat din cauza condițiilor meteo

Narcis POHOAȚĂ 01 Sep. 2021, 13:07 Liga 2
Poli Iași, doar o zi de team building la Vatra Dornei! Minicantonamentul a fost anulat din cauza condițiilor meteo

Ghinioanele se țin lanț de antrenorul Costel Enache. După ce a anulat stagiul de pregătire din vară din cauza lotului subțire de jucători, antrenorul a fost nevoit acum să anuleze și minicantonamentul de la Vatra Dornei.

Poli Iași s-a întors după doar o zi din minicantonamentul de la Vatra Dornei

Poli Iași a plecat marți la prânz spre Vatra Dornei, dar astăzi va face cale întoarsă spre casă, din cauza condițiilor meteo.

Potrivit managerului media Lucian Lucescu, la Vatra Dornei a plouat abundent în ultimele 24 de ore, iar terenul pe care ieșenii ar fi trebuit să se antreneze până sâmbătă a fost inundat, devenind impracticabil. În aceste condiții, stafful Politehnicii a decis ca echipa să revină acasă, urmând ca antrenamentele să aibă loc în Copou după același program, câte două ședințe pe zi până vineri, inclusiv.

Costel Enache ar fi vrut să pună accentul pe partea de team building la munte

Antrenorul Costel Enache a declarat înainte de plecarea spre Vatra Dornei că pe lângă partea de pregătire era interesat și de coeziunea lotului: ”Vom completa pregătirea din toți factorii de antrenament, dar în același timp vreau să folosesc acest minicantonament pentru a uni caracterele, energiile și emoțiile jucătorilor. Vreau să stăm împreună, să avem activități comune, partea de team building va fi obiectivul principal pentru acest cantonament.”

Patru jucători absenți

Enache nu va avea tot lotul la pregătire în această săptămână. Francisc Cristea este la lotul Under 20, în timp ce Marian Stoenac, Ionuț Pop și Andrei Istrate absentează din motive medicale. Ultimul este în spital sub tratament cu antibiotice după ce a avut febră mare două zile la rând, oficialii anunțând că jucătorul este negativ la testul COVID-19.

Jean Deretti și Cristian Pușcaș au revenit la antrenamente, fiind însă în recuperare după accidentările suferite în ultimele meciuri.

Poli Iași pune accent și pe participarea în Cupa României

Referitor la meciul din Faza a IV-a a Cupei României, cu Hușana Huși, antrenorul Costel Enache a declarat: ”Ne dorim o victorie, clar. Acesta va fi obiectivul nostru la fiecare meci. Avem nevoie de victorie pentru a confirma rezultatele, pentru a da încredere grupului, pentru a fi consecvenți. Nu suntem un lot numeros, nu suntem pregătiți să ducem lupte pe mai multe fronturi, dar nici nu trebuie să ne plângem că jucăm meciuri miercuri și sâmbătă.”

Meciul cu echipa din Liga 3 încă nu a fost programat cu exactitate, acesta urmând a avea loc în jurul datei de 8 septembrie.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-ramane-moderat-dupa-ultimele-doua-victorii-ale-iasiului-trebuie-sa-ramanem-echilibrati-ce-i-a-placut-la-jocurile-cu-u-cluj-si-poli-timisoara-si-conc-19198762

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-florin-plamada-capitanul-echipei-poli-iasi-suntem-o-echipa-care-poate-face-puncte-cu-oricine-poate-lumea-ne-ia-in-ras-acum-dar-cu-timpul-vom-arata-altfel-ce-spune-des-19198606

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-fazei-a-iv-a-a-cupei-romaniei-frf-si-a-incalcat-din-nou-regulamentul-interpretand-diferit-modalitatea-de-introducerea-a-echipelor-in-competitie-19198734

Narcis POHOAȚĂ 01 Sep. 2021, 13:07 Liga 2
Pe aceeași temă