Poli Iași, din nou în ”exil” din cauza vremii! După Mogoșoaia și Miroslava, echipa lui Leo Grozavu se antrenează acum iar în afara bazei din Copou

Narcis POHOAȚĂ 19 Apr. 2023, 16:02 Liga 2
Poli Iași, din nou în ”exil” din cauza vremii! După Mogoșoaia și Miroslava, echipa lui Leo Grozavu se antrenează acum iar în afara bazei din Copou

Poli Iași continuă să aibă mari bătăi de cap cu terenurile de antrenament. Paradoxal, echipa lui Leo Grozavu, revenită pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2, întâmpină mai mari probleme în această primăvară, decât a avut în iarnă. Și asta din cauza vremii.

După ninsorile abundente căzute timp de trei zile, în urmă cu două săptămâni, moldovenii sunt nevoiți să-și caute din nou alte terenuri de antrenament. De această dată din cauza ploilor.

Poli Iași, antrenamente în ”exil”, pe terenul Universității de Științele Vieții ”Ion Ionescu de la Brad”

După cele două zile libere primite la sfârșitul meciului cu Unirea Dej (scor 0-0), fotbaliștii Politehnicii Iași au revenit la antrenamente, marți după-amiază.

Cum la Iași a plouat destul de mult în ultimele zile, jucătorii trupei din Copou s-au văzut puși în imposibilitatea de a se pregăti pe terenul principal sau terenul 2 de antrenament, ambele de iarbă, din dorința de a le menaja.

Astfel, antrenamentul de marți s-a desfășurat pe terenul sintetic din Copou, iar ședințele de pregătire de miercuri și joi au fost planificate pe terenul de iarbă din Agronomie, ce aparține Universității de Științele Vieții ”Ion Ionescu de la Brad”.

Cum vremea se va ameliora abia spre sfârșitul săptămânii, Poli ar putea reveni pe terenul de iarbă din propriul complex abia vineri.

Ieșenii s-au antrenat la Miroslava înaintea meciului cu Unirea Dej

Ieșenii au avut mai mereu bătăi de cap în acest an cu terenurile de antrenament, fiind nevoiți să se antreneze de multe ori pe alte terenuri decât cele de iarbă din Copou.

Înaintea meciului cu Steaua, din Ghencea, la Iași a nins din abundență, iar oficialii au decis să plece spre Capitală cu trei zile înaintea partidei, pentru ca echipa să se poată pregăti pe iarbă. Asta după ce în acea săptămână Poli s-a antrenat doar în sală sau pe zăpadă. Înaintea meciului din Ghencea, elevii lui Leo Grozavu s-au antrenat timp de trei zile la baza FRF de la Mogoșoaia.

Moldovenii nu au scăpat de probleme nici după această partidă. Ninsorile au făcut loc ploilor, iar pentru a menaja terenurile Complexului ”Emil Alexandrescu” fotbaliștii Politehnicii s-au antrenat pentru disputa cu Unirea Dej la Miroslava, pe terenul echipei din Liga 3 Știința.

Poli Iași, la loc pe locul 2 în Liga 2. Urmează meciul cu Dinamo

Altfel, Poli Iași, care în ultimele trei meciuri a obținut doar remize, a căzut pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2 după doar două etape petrecute pe primul loc în clasament.

Steaua, învingătoare ieri seară în derby-ul cu Dinamo (scor 2-0 în Ghencea), a urcat din nou în fotoliul de lider, unde a stat până acum la finalul a 13 etape din cele 23 disputate până acum.

În runda a 5-a a play-off-ului, Poli Iași joacă abia marți, la București, de la ora 20:00, pe stadionul Arcul de Triumf, cu Dinamo.

Poli Iași are 46 de puncte și se află pe locul 2, în timp ce Dinamo ocupă poziția a 4-a, cu 38 de puncte.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/shayon-harrison-s-a-razgandit-atacantul-britanic-si-a-prelungit-contractul-cu-poli-iasi-la-scurt-timp-dupa-ce-anuntase-ca-vrea-sa-plece-19267114

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-5-si-6-din-play-off-ul-si-play-out-ul-ligii-2-in-grupa-de-promovare-dejul-si-buzaul-sunt-gazde-in-urmatoarele-doua-runde-19267042

https://liga2.prosport.ro/seria-1/capitanul-politehnicii-iasi-nu-vede-motive-de-neliniste-dupa-cele-trei-remize-consecutive-si-face-apel-la-suporteri-florin-plamada-suntem-in-continuare-la-mana-noastra-19267017

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-dezamagit-de-suporterii-ieseni-care-i-au-huiduit-si-injurat-jucatorii-la-meciul-cu-unirea-dej-daca-o-echipa-este-pe-primul-loc-si-este-huiduita-scuzati-ma-chiar-vorbesc-de-pom-19266978

Narcis POHOAȚĂ 19 Apr. 2023, 16:02 Liga 2
Pe aceeași temă