Poli Iași a ajuns în cantonamentul din Antalya, după ce a fost blocată în Istanbul. Echipa a perfectat și un amical cu Dinamo Kiev

Narcis POHOAȚĂ 07 Feb. 2023, 13:12 Liga 2
Poli Iași a ajuns în cantonamentul din Antalya, după ce a fost blocată în Istanbul. Echipa a perfectat și un amical cu Dinamo Kiev

UPDATE / Poli Iași a ajuns, în sfârșit, în Antalya.

După 30 de ore de la plecarea din Iași, delegația Politehnicii Iași a ajuns în Antalya. Blocați pe aeroportul din Istanbul, luni seară, din cauza viscolului, ieșenii au decolat în cele din urmă în cursul dimineții de marți și au aterizat în Antalya la ora 12:34 a României, 13:34 în Turcia.

De la aeroport, Poli a plecat cu autocarul spre Belek, locul unde va avea cartierul general până pe 16 februarie, la resortul IC Santai.


Plecați luni dimineață la prima oră din Iași, fotbaliștii Politehnicii Iași nu au ajuns încă în Antalya. Delegația ieșeană a aterizat luni seară la Istanbul, dar din cauza viscolului nu și-a mai putut continua deplasarea spre Antalya, toate zborurile fiind anulate.

Ieșenii, blocați la Istanbul din cauza viscolului

”Vremea nefavorabilă din Turcia a afectat programul echipei noastre. Din cauza viscolului de la Istanbul, alb-albaștrii au zburat aseară (n.r. luni seară) din București după o întârziere de aproximativ două ore și jumătate. După aterizarea pe pista Aeroportului Sabiha Gokcen, aflat în sud-estul metropolei, reprezentanții clubului nostru au fost informați că nu se mai poate zbura spre Antalya, tot din cauza vremii nefavorabile”, a anunțat clubul ieșean pe pagina sa de Facebook.

Forțați de împrejurări, ieșenii au înnoptat la un hotel din Istanbul, iar dimineață au revenit la aeroport, urmând să plece spre Antalya după ce se vor relua zborurile.

”Din păcate, zborurile din prima parte a zilei au fost amânate din cauza condițiilor meteorologice. În acest moment, lotul Politehnicii este în aeroport și așteaptă vești bune privind reluarea zborurilor spre Antalya”, au transmis oficialii ieșeni.

Amical perfectat cu Dinamo Kiev

În aceste condiții, ieșenii au ratat prima zi de cantonament. Chiar și așa, programul meciurilor amicale nu va suferi modificări, primul meci test urmând să aibă loc miercuri, 8 februarie, în compania formației sârbe de ligă secundă FK Jedinstvo Ub.

În continuare, Poli va juca în Turcia cu Nordsjaelland, liderul din Danemarca, pe 10 februarie, iar duminică, 12 februarie, cu începere de la ora 12:00, este programat un amical de lux cu Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu. Cel de-al patrulea adversar va fi stabilit în zilele următoare.

Față de lotul anunțat inițial lipsește tânărul Antonio Dumitru. Acesta nu a mai făcut joncțiunea cu echipa la aeroportul Otopeni și a rămas acasă, fiind bolnav de varicelă.

Narcis POHOAȚĂ 07 Feb. 2023, 13:12 Liga 2
Pe aceeași temă