Poli Iași a surclasat Rapidul din Brodoc, într-un meci amical terminat în nocturnă în Copou!

Narcis POHOAȚĂ 08 Nov. 2022, 19:44 Liga 2
Poli Iași a surclasat Rapidul din Brodoc, într-un meci amical terminat în nocturnă în Copou!

Pentru a doua oară de la numirea sa pe banca Politehnicii Iași, antrenorul Leo Grozavu a perfectat, marți, între două meciuri oficiale de campionat, un amical în compania unei divizionare inferioare.

Poli a primit în Copou vizita formației vasluiene din Liga 3 Rapid Brodoc, iar elevii lui Leo Grozavu s-au impus cu un categoric 7-1 (3-0), într-o partidă în care a trimis pe teren jucători cu mai puține minute în campionat.

Meciul s-a terminat în nocturnă!

Tomczyk și Anton au reușit câte o ”dublă” în amicalul Iașiului cu Rapid Brodoc

Polonezul Pawel Tomczyk a deschis scorul în minutul 11, în urma unei acțiuni personale, după ce tot el trimisese balonul în bară în minutul 2, din careul mic. După o altă mare ratare a polonezului, singur cu portarul (15), Poli a majorat diferența prin fundașul dreapta Christ Kouadio (24), dintr-un penalty obținut de Denis Bujor. Acesta din urmă a stabilit scorul pauzei (42), cu un șut plasat din careu, la colțul lung.

La zece minute de la reluare, polonezul Tomczyk a făcut 4-0, cu un lob peste portar, din afara careului, iar Răzvan Tincu a majorat diferența (65), cu o lovitură de cap, din centrarea lui Hrib.

Rapid Brodoc a redus din diferență în minutul 68, prin Darius Deac, jucător împrumutat chiar de la Poli, iar până la final Alexandru Anton a reușit și el ”dubla”, în minutele 77 și 90, închizând tabela la 7-1.

Antrenorul Leo Grozavu a folosit următorii jucători: Brînză – Kouadio, Fosu-Mensah, Tincu, Finica (Ciaun 46) – Telcean (Cracea 46), Francisc Cristea (Hrib 61), Del Priore – Bujor (Niamțu 61), Tomczyk (Ștefanovici 75), Dumitru (Anton 46).

Poli Iași joacă sâmbătă la Brașov

Poli Iași ocupă locul 4 în clasamentul Ligii 2, cu 24 de puncte, iar în etapa a 14-a joacă sâmbătă, de la ora 12:00, în deplasare la FC Brașov (locul 9, 19 puncte).

Rapid Brodoc e penultima, pe locul 9, în clasamentul Seriei 1 a Ligii 3 după 11 etape, cu 7 puncte acumulate, iar următorul meci oficial îl are sâmbătă, de la ora 14:00, în deplasare la Știința Miroslava (locul 7, 15 puncte).

Rezumat amical Poli Iași – Rapid Brodoc 7-1:

https://www.youtube.com/watch?v=KoVrrqH0EKg

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-a-schimbat-leo-grozavu-la-poli-iasi-marcatorii-din-meciul-cu-dumbravita-catalin-hlistei-si-alin-roman-explica-de-ce-sunt-importante-rigurozitatea-si-disciplina-impuse-de-catre-noul-lor-antrenor-19252765

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-premierelor-pentru-poli-iasi-si-leo-grozavu-la-dumbravita-borne-importante-si-pentru-doi-jucatori-de-baza-ai-echipei-moldovene-19252637

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-nu-a-stat-prea-mult-la-discutii-la-dumbravita-leo-grozavu-la-primul-succes-pe-banca-moldovenilor-echipa-incepe-sa-se-puna-pe-picioare-laude-pentru-doi-jucatori-19252461

Narcis POHOAȚĂ 08 Nov. 2022, 19:44 Liga 2
Pe aceeași temă