Poli Iași a plecat în cantonamentul din Bulgaria fără portarul italian Melgrati, cu care nu a mai semnat. Primul amical la Bansko, cu o echipă participantă în preliminariile Conference League

Narcis POHOAȚĂ 09 Jul. 2022, 20:02 Liga 2

Delegația Politehnicii Iași a ajuns vineri la prânz la Bansko, iar în cursul serii antrenorul Claudiu Niculescu și-a scos elevii la un prim antrenament ușor în stațiunea montană din Bulgaria.

Riccardo Melgrati n-a mai rămas la Poli Iași!

Față de lotul anunțat inițial la plecarea din Iași, antrenorul nu contează pe portarul italian Riccardo Melgrati, la care s-a renunțat.

Goalkeeperul de 28 de ani a picat testele medicale efectuate la Iași, investigațiile arătând unele probleme cardiace. Oficialii din Copou nu au vrut să riște și au anunțat că au renunțat la serviciile portarului italian.

Ieșenii mai caută un portar, un mijlocaș dreapta și un atacant

Astfel, conducătorii clubului din Copou încearcă să aducă un alt portar cu experiență în aceste zile, acoperirea postului cu numărul 1 fiind principala preocupare.

În acest moment, antrenorul Claudiu Niculescu are în pregătire trei portari – Ianoș Brînză, Alexandru Dohotariu și Timur Chistol, însă toți trei sunt fără experiență, ultimii doi fiind juniori.

În plus, oficialii ieșeni vor să mai aducă în perioada următoare un mijlocaș dreapta ”under” și un atacant. Pista Camara a căzut pentru moment, întrucât oficialii de la FC Botoșani au anunțat că vor să-l păstreze în lot pentru sezonul viitorul pe golgheterul Politehnicii din campionatul recent încheiat.

În ceea ce-i privește pe jucătorii lăsați acasă, Azoiței și Grigoriu vor fi împrumutați la alte echipe, iar la Ioan Pop s-a renunțat.

Primul amical în Bulgaria, cu Makedonija G.P. Skopje

Poli Iași va disputa duminică, 10 iulie, de la ora 18:00, primul meci amical în Bulgaria, cu formația macedoneană FC Makedonija G.P. Skopje. Adversara Iașiului a încheiat sezonul trecut pe locul 4 și participă în preliminariile Conference League.

Până la revenirea acasă, Poli Iași va mai disputa alte trei amicale, cu echipele ȚSKA 1948 Sofia (Bulgaria), pe 13 iulie, Akritas Chlorakas (Cipru), pe 17 iulie, și Sabah Masazyr (Azerbaijan), pe 20 iulie.

Ieșenii vor reveni acasă în data de pe 21 iulie, iar noul sezon de Liga 2 începe în data de 6 august.

Foto: Politehnica Iași

Narcis POHOAȚĂ 09 Jul. 2022, 20:02 Liga 2
Pe aceeași temă