Poenaru a plecat, Popovici a preluat pe FCM Bacău

17 Apr. 2012, 15:58 Liga 2
Poenaru a plecat,** Popovici a preluat pe FCM Bacău

Începând de astăzi, Cristi Popovici este noul antrenor al FCM Bacău. Popovici îl înlocuiește astfel pe Gheorghe Poenaru, care a întrerupt colaborarea cu „galben-albaștrii” din rațiuni de ordin personal.

„Am niște probleme personale care mă împedică să mă ocup de echipă în perioada următoare. Sper ca FCM Bacău să aibă, în continuare, un parcurs cât mai bun în campionat”, a declarat, pentru Deșteptarea, Poenaru.

„Ținând cont că echipa este ca și salvată de la retrogradare, obiectivul nostru este o exprimare cât mai bună în planul jocului”, a precizat noul antrenor, Cristi Popovici, care îl va avea ca „secund” pe Marius Gireadă.

„Fotbalul este făcut pentru public, ori, jucând așa, nu avem cum să aducem oamenii la stadion. Spectatorii nu sunt interesați doar de rezultate, ci și de un spectacol fotbalistic de calitate. Trebuie să am o discuție cu antrenorul Ghiță Poenaru să vedem ce este de făcut; dacă el crede că echipa va merge la fel în continuare, va trebui să-și dea demisia. Sunt prieten vechi cu Ghiță, însă trebuie să fim realiști și să recunoaștem că jocul echipei nu este unul pe măsura investițiilor pe care le-am făcut.”, spunea finanțatorul echipei moldovene, Dumitru Sechelariu, după meciul cu Gloria Buzău, câștigat de FCM cu 2-1. A urmat victoria facilă cu FC Snagov, 4-2, și înfrângerea cu Callatis, scor 2-1, cea care se pare că i-a fost decisivă lui Poenaru.

17 Apr. 2012, 15:58 Liga 2
Pe aceeași temă