Plecările mai multor jucători de la Brăila la Buzău, considerate speculații rău intenționate de Soare

Marius ANGHEL 20 Jul. 2013, 13:02 Liga 2
Plecările mai multor jucători de la Brăila la Buzău,** considerate speculații rău intenționate de Soare

„Nu sunt modificări majore în lot, iar Bosoi și Leu sunt jucătorii echipei noastre și în sezonul următor”, afirmă președintele Adelin Soare

În ultima vreme au apărut mai multe speculații în presă despre plecarea unor jucători importanți de la echipa fanion a orașului Brăila, Bosoi, Leu, Pușcașu, Voicu. Fotbaliștii menționați sunt doriți la Buzău de fostul antrenor al brăilenilor Viorel Ion.

Contactat telefonic, Adelin Soare, președintele Consiliului de Administrație al CF Brăila, spune răspicat că formația de la Dunăre va miza pe același nucleu de jucători și în campionatul următor. Că sunt doar speculații ale unor persoane rău intenționate.

– Se vorbește de plecarea a patru jucători importanți, Bosoi, Leu, Pușcașu și Voicu, aceștia sunt doriți de Viorel Ion la Gloria Buzău, este adevărat?
– Știu despre ce este vorba. Sunt doar simple speculații rău intenționate, știu cine a lansat astfel de zvonuri, dar nu vreau să intru în polemică cu nimeni. Bosoi nici măcar nu și-a exprimat dorința de a evolua în altă parte. Să fie clar pentru toată lumea, nu sunt modificări majore în lot, iar Bosoi și Leu sunt jucătorii noștri și în campionatul următor. Cu Pușcașu și Voicu suntem în discuții avansate. Pușcașu este dorit de echipe din prima ligă, cum să opteze el pentru o formație care încă nu știe în ce eșalon va evolua sezonul următor?

– Ce jucători au dorit să plece de la Brăila?
– Ne-am despărțit de Bunduc, Bălțoi și Rusu. Ivan și Necoară rămân, la fel și ceilalți jucători care au format lotul în sezonul recent încheiat. Nucleul de jucători va fi același, iar acest lucru se va reflecta în jocul echipei. Față de vara trecută, când am luat-o de la zero, acum stăm foarte bine.

– La capitolul sosiri există certitudini?
– Căutăm un portar și un vârf de atac. Ne-ar mai trebui un mijlocaș, dar mai întâi așteptăm să finalizăm discuțiile cu Pușcașu și Voicu. Mai avem la dispoziție două săptămâni pentru a contura lotul pentru sezonul viitor.

– Vor fi noutăți la reunirea lotului ?
– Până pe 15 iulie lotul va fi conturat. Vor urma readaptarea organismului la efort, antrenamente cu caracter fizic, multe jocuri de verificare, dar de toate aceste lucruri se va ocupa Alin Pânzaru, antrenorul principal al echipei CF Brăila.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 20 Jul. 2013, 13:02 Liga 2
Pe aceeași temă