Ping – Pong la comisiile FRF cu cazul Ilie Stan demis de la FC Brașov!

Adi MARICA 24 Feb. 2022, 11:00 Liga 2
Ping - Pong la comisiile FRF cu cazul Ilie Stan demis de la FC Brașov!

FC Brașov continuă ”bătălia” la comisiile FRF în ”cazul Ilie Stan”.

Fostul antrenor al echipei clasate acum pe locul 16 în Liga 2 după 16 etape, Ilie Stan (foto, în dreapta), a câștigat, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, litigiul cu FC Brașov la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF. Stan a fost reprezentat în acest caz de cei de la AFAN.

„DOSAR 656/CL/2021 – STAN ILIE VS. ACS FOTBAL CLUB BRAȘOV STEAGUL RENAȘTE • Admite cererea. • Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante, precum și taxa de procedură. • Cu recurs în 5 zile de la comunicare. • Pronunțată astăzi, 14.12.2021”, notează site-ul FRF.

FC Brașov tergiversează cazul Ilie Stan

FC Brașov nu a făcut apel în termen, dar președintele Ioan Mărginean (foto, în stânga) a găsit o ”soluție” să tergiverseze acest caz. Astfel, clubul bun de plată a angajat un avocat, care marți, cu o zi înainte ca acest caz să ajungă pe masa Comisiei de Disciplină și Etică a FRF a depus o cerere la Comisia de Recurs a FRF de repunere în termenul de recurs împotriva hotărârii CNSL din 14 decembrie 2021!

Avocatul angajat de FC Brașov în acest caz este Gabriel Bucur, cel care a reprezentat Dinamo în perioada în care clubul bucureștean era condus de Pablo Cortacero!

Ilie Stan, sunat pentru o înțelegere amiabilă

Interesant este că marți, cu zi înainte ca acest caz să ajungă la Comisia de Disciplină și Etică a FRF, Ilie Stan a fost căutat de un oficial de la FC Brașov pentru a ajunge la o înțelegere amiabilă, ceea ce însemna ca antrenorul să accepte plata salariilor din contract inclusiv pe luna februarie.

Ilie Stan a rămas pe poziții și așteaptă să primească banii până la finalul contractului scadent în vara acestui an.

Stan a fost demis în octombrie 2021 de la echipă, a fost oprit de bodyguarzi să mai intre la stadionul Tineretului și în ciuda faptului că primarul Allen Coliban (foto, în centru) i-a promis o reziliere amiabilă, lucru pe care antrenorul l-a crezut și a semnat despărțirea, acest fapt nu s-a întâmplat, motiv pentru care Ilie Stan a reclamat FC Brașov la comisiile FRF.

”Incredibil ce mi s-a întâmplat, mai ales că am fost anunțat prin e-mail și onotificare pe WhatsApp. Totul s-a schimbat când a venit domnul Mărginean la FC Brașov, marele Mărginean. El a stricat totul. A făcut totul harcea-parcea!”, spunea Ilie Stan.

Legat de procesul cu FC Brașov de la FRF, Ilie Stan crede că președintele Ioan Mărginean doar ”prelungește agonia”.

FC Brașov riscă depunctarea!

Cum termenul pentru achitarea datoriilor către fostul antrenor a expirat, cei de la AFAN au depus la FRF o cerere de punere în executare a deciziei CNSL.

Cazul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină și Etică a FRF, iar în prima fază FC Brașov riscă o amendă între 3000 și 7000 de lei. Apoi, dacă divizionara secundă nu va plăti suma datorată lui Ilie Stan riscă o depunctare de câte două puncte la fiecare 15 zile!

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nucleul-de-baza-la-fc-brasov-format-din-croatii-maric-fustar-si-tesija-calin-moldovan-despre-lotul-de-care-dispune-acum-in-urma-achizitiilor-facute-19220346

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-moldovan-multumit-de-adversarii-pe-care-i-a-avut-fc-brasov-in-stagiul-din-turcia-chiar-daca-au-fost-unii-de-ligi-inferioare-horia-popa-discutie-aprinsa-cu-presedintele-marginean-19220249

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-n-a-stins-litigiu-cu-fostul-antrenor-ilie-stan-si-a-fost-reclamata-risca-depunctarea-in-schimb-clubul-a-semnat-contracte-cu-inca-trei-jucatori-19219690

Adi MARICA 24 Feb. 2022, 11:00 Liga 2
Pe aceeași temă