VIDEO | Ilie Stan, oprit de oamenii de pază să conducă antrenamentul la FC Brașov. ”Nu sunteți pe listă! Avem o notificare prin care sunteți suspendat.” Reacția antrenorului demis

Adi MARICA 05 Oct. 2021, 13:07 Liga 2
VIDEO | Ilie Stan, oprit de oamenii de pază să conducă antrenamentul la FC Brașov. ”Nu sunteți pe listă! Avem o notificare prin care sunteți suspendat.” Reacția antrenorului demis

Pe modelul CFR Cluj – Marius Șumudică, FC Brașov a procedat asemănător cu Ilie Stan. Astăzi, antrenorul demis ieri s-a prezentat din nou la ședința de pregătire a jucătorilor echipei din Liga 2, numai că ”Iliesta” a avut parte de o surpriză. În momentul în care a ajuns la stadionul Tineretului, trei oameni de pază angajați de club l-au întâmpinat la intrare și i-au interzis accesul în incintă.

Ilie Stan, interzis să mai intre pe stadionul Tineretului, să antreneze echipa la care e antrenor

Ilie Stan a avut parte de o surpriză de proporții în această dimineață. Demis luni de către președintele Ioan Mărginean, antrenorul echipei FC Brașov și-a văzut de treaba și a condus luni după-amiaza antrenamentul echipei.

În această dimineață, Stan s-a prezentat la stadionul Tineretului pentru a conduce primul antrenament al zilei, însă antrenorul a fost oprit la intrarea în stadion de către reprezentanții unei firme de pază.

”Nu sunteți pe listă! Noi avem o notificare prin care sunteți suspendat. Chiar nu avem nicio vină! Dacă aveți nelămuriri, luați legătura cu cei din conducere!”, i-au transmis reprezentanții firmei de pază antrenorului.

”Am fost și doctor și maseur și bucătar și să vii acum și să mă dai afară!”

Lui Ilie Stan nu i-a venit să creadă că nu i se permite accesul la stadion și a dialogat cu oamenii de pază.

”Eu vin la serviciu! Ce, am furat ceva? Acest proiect este făcut pe munca mea și a colegilor mei! Cine e domnul Mărginean? Aici decide primarul! Este incredibil ce se întâmplă! Să-ți bați joc de un om care a muncit aici două luni de zile cu băieții ăștia, unde am fost și doctor și maseur și bucătar și să vii acum și să mă dai afară! Unde suntem? E un proiect pe 3 ani de zile! Este inadmisibil așa ceva, suntem în România, o țară civilizată! Cum este posibil să fii demis prin e-mail? Unde suntem? Să-ți bați joc în asemenea hal!” , a spus Ilie Stan, care și-a făcut cruce în mai multe rânduri.

Ilie Stan a primit permisiunea să-și ia la revedere de la jucători în holul de la intrare după care a plecat de la stadion.

Antrenamentul a fost condus de antrenorul de portari Andrei Șanta și de antrenorii secunzi Romeo Surdu și Casian Maghici.

Ilie Stan a condus antrenamentul de luni, deși fusese demis. Conducerea nu ar spune nu continuării cu ceilalți membri ai staffului tehnic

Altfel, până la numirea unui nou antrenor principal, antrenamentul de astăzi, programat de la ora 16:00, va fi condus de antrenorul de portari Andrei Șanta.

Despărțirea dintre FC Brașov și Ilie Stan nu va fi așa de simplă, fiindcă antrenorul căruia i s-a transmis prin e-mail și poștă actele de reziliere a contractului nu acceptă despărțirea în termenii primiți.

”I-am reziliat contractul lui Ilie Stan. Am anunțat FRF, i-am trimis și decizia antrenorului prin e-mail, dar și prin curierat, cu semnătură de primire, că am încheiat relațiile contractuale cu Ilie Stan. Vreau să-i mulțumesc pe această cale lui Ilie Stan pentru tot ce a făcut până acum la FC Brașov. Având în vedere că avem puține puncte, doar 9 din 27, și vin meciuri de foc, credem și sperăm într-o redresare a echipei. Este nevoie de un șoc la echipă. E nevoie de un șoc la echipă. În cursul zilei de astăzi vom stabili cine va fi noul antrenor”, a spus Mărginean, care a admis că au fost probleme de comunicare între el și Ilie Stan: ”Nu am putut nicicum să ne înțelegem!”

În cazul rezilierii unilaterale, clubul se obligă să-i achite lui Ilie Stan integral contractul în termen de 15 zile! Deși s-au vehiculat zvonuri că Ilie Stan ar avea o clauză de reziliere de circa 300.000 de euro, Mărginean a negat categoric. ”Nu există nicio clauză de 300.000 de euro. Ilie Stan mai avea contract încă 10 luni cu FC Brașov. Să vedem dacă prin această notificare vom ajunge la Comisiile FRF”, a spus președintele FC Brașov, care a vorbit și despre situația membrilor staffului lui Ilie Stan, ”secunzii” Romeo Surdu și Casian Maghici, antrenorul de portari Andrei Șanta și preparatorul fizic Florin Drăghici: ”Vom discuta și cu cei din stafful lui Ilie Stan să vedem ce vor. Poate unii vor dori să continue, alții poate vor decide să plece cu antrenorul. Vom avea o discuție cu ei și vom decide.”

La ședința de pregătire de ieri, la care Andrei Șanta a fost însărcinat de șefii clubului să o conducă, s-a prezentat și Ilie Stan. Acesta a condus antrenamentul, însă nu înainte de a susține o ședință de 30 de minute în care și-a muștruluit serios jucătorii pentru eșecul cu Astra. Mărginean nu și-a făcut apariția la antrenamentul de la Stadionul Tineretului!

Pe lista lui Ioan Mărginean pentru a-l înlocuit pe Ilie Stan sunt mai multe nume de antrenori, însă favoritul este Vergil Andronache, fost antrenor la FCSB, ultima dată ”secund” la CFR Cluj.

Adi MARICA 05 Oct. 2021, 13:07 Liga 2
Pe aceeași temă