Petrolul vrea să aibă grijă de două grupe de juniori de la Dinamo Kiev, însă baremul arbitrilor și observatorilor la meciul cu FC Buzău e plătit de suporteri! Clubul ploieștean are încă un mesaj populist

Marius ANGHEL 03 Mar. 2022, 12:41 Liga 2
Petrolul vrea să aibă grijă de două grupe de juniori de la Dinamo Kiev, însă baremul arbitrilor și observatorilor la meciul cu FC Buzău e plătit de suporteri! Clubul ploieștean are încă un mesaj populist

Părăsită definitiv zilele trecute de compania care în ultimii cinci ani i-a fost partener finanțator sau sponsor principal, Petrolul încearcă în această perioadă să sensibilizeze suporterii și mediul de afaceri să o ajute financiar să ducă la bun sfârșit acest sezon de Liga 2, în care este mai aproape ca niciodată de promovarea în Liga 1.

În acest scop, clubul ploieștean a ajuns să anunțe public că cheltuielile legate de baremul arbitrilor și al observatorilor pentru următorul meci vor fi achitate de un grup de suporteri, unul dintre cele câteva înființate și disperate în diverse sectoare ale stadionului ”Ilie Oană”.

Baremul arbitrilor și al observatorilor la meciul Petrolul – FC Buzău, plătit de o parte a suporterilor echipei ploieștene

Petrolul a mulțumit Asociației Diaspora Galben Albastră (ADGA) pentru că sare în ajutorul clubului în acest momente delicate din punct de vedere financiar.

”Ca de fiecare dată, Asociația Diaspora Galben Albastră (ADGA) sare în sprijinul clubului nostru! După ce, de-a lungul anilor, a susținut grupele de copii și juniori, ADGA va sponsoriza, de această dată, cheltuielile legate de baremul arbitrilor și al observatorilor, pentru meciul de sâmbătă, dintre FC Petrolul Ploiești și AS Fotbal Club Buzău.

Un gest care ne dovedește, încă o dată, că suporterul petrolist este și la bine, dar și la greu, alături de echipa favorită!

Mulțumim!”, a anunțat Petrolul.

Mai multe detalii despre acest ajutor a oferit chiat ADGA. Asociația susține că va sponsoriza clubul lider în Liga 2 după 17 etape cu suma de 7.160 de lei, care va fi folosită pentru organizarea meciului cu FC Buzău, programat sâmbătă, de la ora 17:30, pe stadionul ”Ilie Oană”, în etapa a 18-a.

Totodată, ADGA îndeamnă și alți suporteri ai clubului să ajute financiar.

”Suporterului îi stă întotdeauna bine lângă echipă. Atât în tribună, la meci, ca al 12-lea jucător, cât și sprijinind echipa cu vorba, cu fapta, dar mai ales cu inima.
Astăzi, 2 martie 2022, ADGA a sponsorizat ACS Petrolul 52 cu suma de 7.160 de lei, reprezentând cuantumul unei cheltuieli concrete aferente organizării partidei Petrolul – FC Buzău din cadrul etapei a 18-a a Campionatului Ligii a 2-a, și anume decontarea plății pentru baremul arbitrilor. Totul pe baza unui contract de sponsorizare clar și precis, urmând ca după desfășurarea partidei din data de 5 martie să ni se transmită de catre club în mod transparent chitanțele doveditoare pentru plățile făcute.
ADGA îi îndeamnă cu tărie pe toți suporterii care vor să ajute echipa să ia legatura cu cei din Conducerea clubului și să întrebe cum pot ajuta financiar echipa prin asumarea unor cheltuieli obligatorii. Pe bază de documente oficiale, în mod transparent.
HAI PETROLUL!”, a comunicat Asociația Diaspora Galben Albastră.

Petrolul invită refugiații ucraineni din Ploiești la meciul cu FC Buzău!

Pe de altă parte, Petrolul publica zilele trecute o scrisoare deschisă către clubului ucrainean Dinamo Kiev, prin care îi transmite patronului Ihor Surkis că este dispusă să se ocupe de două grupe de juniori, pe o perioadă nedeterminată, ale multiplei campioane din Ucraina, cât și de membri familiilor acestora. Asta, în condițiile în care în Ucraina este război, după invazia Rusiei.

Susținerea a două grupe de juniori și a familiilor copiilor atrage cheltuieli mari, mai ales că vorbim de persoane din afara țării, care au nevoie inclusiv de cazare și mâncare, nemaispunând că Petrolul abia se descurcă financiar cu academia proprie și cu echipa de seniori.

Mai mult, astăzi, clubul ploieștean vine cu un nou anunț către ucraineni, de această dată față de cei refugiați la Ploiești. Petrolul îi invită la meciul cu FC Buzău, la care le oferă intrarea gratuită, pentru a le aduce ”un strop de bucurie și de relaxare”.

”Invitație la meciul de sâmbătă pentru cetățenii ucraineni aflați în Ploiești
FC Petrolul Ploiești își dorește să le aducă un strop de bucurie și de relaxare refugiaților ucraineni care au ajuns, în aceste zile, în Ploiești și în localitățile învecinate.
Clubul nostru îi invită pe aceștia să participe la meciul de campionat de sâmbătă, cu AS FC Buzău, și rugăm, pe această cale, instituțiile care au preluat cetățeni ucraineni să ne contacteze pe adresa de email [email protected] pentru a stabili toate detaliile necesare.
Slava Ukraini!”, transmite Petrolul.

Și acest ultim comunicat, ca și cel cu grupele de juniori de la Dinamo Kiev, pare, mai degrabă, un mesaj populist al Petrolului.

Reamintim că Petrolul, prin Mircea Dridea și ceilalți membri fondatori ai clubului actual, lansa la finalul lunii ianuarie o inițiativă de strângere de fonduri pentru a ajuta financiar clubul, în special academia sa.

La prima conferință de presă organizată în acest an, Petrolul anunța atragerea ca partener a societății Maristar Com S.R.L. (MRS Residence), motiv pentru directorul de marketing Mihai Constantinescu să se umfle în piept în fața jurnaliștilor. Sincer să vă spunem, am ajuns deja la un nivel în care nu îi mai înnumărăm. Suma este de ordinul sutelor de mii de euro”, spunea, pe un ton arogant, Constantinescu, care îl întrerupea pe președintele Costel Lazăr, întrebat câți sponsori a atras echipa în această iarnă.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-galop-de-sanatate-intr-un-nou-amical-disputat-inainte-de-meciul-cu-fc-buzau-jocul-s-a-desfasurat-pe-durata-a-trei-reprize-19221450

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-scrisoarea-deschisa-catre-ihor-surkis-in-care-se-ofera-sa-ajute-doua-grupe-de-juniori-ale-clubului-dinamo-kiev-si-familiile-copiilor-poli-timisoara-sare-si-ea-in-ajutorul-refugiatilor-din-19221180

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-pentru-petrolul-veolia-a-decis-sa-incheie-orice-implicare-financiara-la-echipa-ploiesteana-brandul-companiei-va-fi-eliminat-in-totalitate-de-pe-toate-suporturile-de-comunicare-al-19221157

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-are-doi-noi-sponsori-pe-tricou-insa-a-pierdut-altul-costel-lazar-despre-roadele-departamentului-de-marketing-dezamagirea-fata-de-societatile-puternice-din-ploiesti-cont-19220361

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-cere-ajutorul-suporterilor-mircea-dridea-in-fruntea-celor-care-au-lansat-o-actiune-de-a-dona-pentru-ca-echipa-ploiesteana-sa-si-indeplineasca-obiectivele-suporterii-nu-pot-sa-fie-19217684

Marius ANGHEL 03 Mar. 2022, 12:41 Liga 2
Pe aceeași temă