Petrolul ”și-a cumpărat liniștea” pentru meciul cu ”U” Cluj! Clubul a fost împrumutat, iar jucătorii au primit un salariu înaintea derby-ului din Ardeal

Andrei PASCU 22 Apr. 2022, 16:34 Liga 2
Petrolul ”și-a cumpărat liniștea” pentru meciul cu ”U” Cluj! Clubul a fost împrumutat, iar jucătorii au primit un salariu înaintea derby-ului din Ardeal

Pentru a liniști și mai mult spiritele în rândul Petrolului, directorul sportiv Claudiu Tudor a dezvăluit că înaintea partidei cu Universitatea Cluj, din Ardeal, a plătit din propriul buzunar un salariu către jucători. Decizia a fost luată de conducător pentru ca fotbaliștii să fie concentrați sută la sută pentru importantul duel.

Președintele Costel Lazăr a confirmat pentru Liga2.ro, în urmă cu exact o săptămână, faptul că sunt ceva problemele financiare la Petrolul, restanțe către jucători, dar că acestea nu sunt atât de importante pe cât s-a speculat.

Claudiu Tudor a plătit un salariu restant către jucătorii de la Petrolul: ”Nu este prima oară când mă implic astfel”

Claudiu Tudor a precizat, înainte ca Petrolul să plece spre Cluj, pentru partida din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 2, că a achitat din propriul cont un salariu restant către vestiar, astfel încât lucrurile să fie și mai liniștite înaintea unui meci atât de important, care ar însemna, într-o mare măsură, asigurarea unuia dintre locurile promovabile pentru Petrolul, în cazul unui succes.

Tocmai pentru că Tudor simte momentul deosebit de important în care se află Petrolul a decis să facă împrumutul către club, după cum a declarat, dar nu e la prima acțiune de acest fel.

Toată lumea este conștientă de importanța jocului și trebuie să fim, în continuare, extrem de concentrați. Personal, am făcut încă un efort financiar, astfel încât jucătorii au primit, ieri, un salariu și sunt liniștiți și din acest punct de vedere. Nu este prima oară când mă implic astfel, cu un împrumut către club, dar o fac fără regrete și cu convingerea că Petrolul trebuie să revină acolo unde îi este locul, în elita fotbalului românesc.

Suntem foarte aproape să ne îndeplinim obiectivul și, cu unitate, cu liniște, cu contribuția tuturor, sunt sigur că vom trece cu bine linia de sosire și ne vom bucura pentru promovare chiar înainte de ultima etapă”, a precizat directorul sportiv al Petrolului, Claudiu Tudor, potrivit site-ului oficial al clubului.

Petrolul pleacă luni la Cluj

Partida dintre ”U” Cluj și Petrolul va avea loc marți, 26 aprilie, iar lotul și stafful liderului din Liga 2 vor face deplasarea în Ardeal luni. Până atunci, ”lupii galbeni” se vor pregăti la Ploiești.

Petroliștii vor pleca spre Cluj luni după-amiază, pe calea aerului, după ce în acest weekend se vor pregăti la Ploiești. În ceea ce privește accesul suporterilor ploieșteni pe Cluj Arena, tichetele destinate sectorului oaspeților vor costa 10 lei și vor putea fi procurate de la fața locului, casele de bilete special dedicate urmând să fie deschise cu două ore înainte de meci”, a anunțat Petrolul.

Dacă învinge ”U” Cluj, Petrolul e ca și promovată în Liga 1

Pe locul 1 e Petrolul în play-off-ul Ligii 2, cu 57 de puncte și are un avans de patru puncte peste FC Hermannstadt, locul 2. Runda a 6-a va fi jucată de ploieșteni, după cum spuneam, pe terenul Universității Cluj, marți, 26 aprilie. Ardelenii sunt pe 3, cu 51 de puncte.

În turul play-off-ului, la Ploiești, scorul dintre Petrolul și ”U” Cluj a fost egal, 0-0.

Linia de clasament a Petrolului la final de tur al play-off-ului este de două victorii, două egaluri și un eșec. Dacă victoriile au fost bifate cu Unirea Slobozia și Concordia Chiajna, egalurile au fost înregistrate cu FC Hermannstadt și ”U” Cluj, iar înfrângerea a venit în fața Stelei.

Foto: George Filip (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (SportPictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-discurs-manifest-fata-de-suporterii-universitatii-cluj-cu-cinci-etape-inainte-de-finalul-play-off-ului-eu-imi-doresc-sa-promovez-jucatorii-isi-doresc-isi-doreste-si-clujul-si-19228140

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-6-a-a-play-off-ului-ligii-2-are-programate-doua-meciuri-inainte-de-paste-derby-ul-rundei-u-cluj-petrolul-se-disputa-intr-o-seara-de-marti-19228081

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-situatia-financiara-reala-de-la-petrolul-ce-probleme-are-de-fapt-liderul-ligii-2-cu-sase-etape-inaintea-finalului-de-campionat-19227373

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-vrea-sa-scoata-steaua-din-pasa-proasta-cu-o-victorie-cu-concordia-chiajna-nu-trebuie-sa-mai-vorbim-de-meciul-trecut-la-orice-echipa-sunt-accidente-militarii-19228259

Andrei PASCU 22 Apr. 2022, 16:34 Liga 2
Pe aceeași temă