Petrolul s-a descătușat după victoria cu Concordia Chiajna. Raul Avram și Marian Huja, declarații războinice: ”Încă un pas spre promovare, spre visul nostru” / ”Suntem Petrolul, nu avem emoții cu nimeni”

Răzvan STÎNGĂ 10 Apr. 2022, 13:49 Liga 2

Petrolul s-a descătușat după prima victorie din play-off, cu Concordia Chiajna (scor 1-0, în etapa a 4-a). La finalul confruntării de la Chiajna, jucătorii liderului campionatului au venit fericiți la interviuri și sunt și mai încrezători în ceea ce privește lupta pentru clasarea pe un loc promovabil în Liga 1.

Una dintre reacții i-a aparținut portarului Raul Avram, care a avut o prestație foarte bună în duelul cu Concordia Chiajna. În special la 0-0 a avut câteva intervenții foarte bune, în prima repriză, la atacurile periculoase ale formației pregătite de Ianis Zicu.

Raul Avram: ”Încă un pas spre promovare, spre visul pe care îl avem cu toții”

Avram a avut și un mesaj pentru suporteri, prezenți în număr mare la meci. Petrolul a avut parte de susținere importantă din partea fanilor, veniți în număr însemnat la Chiajna.

Victoria a fost ca o gură mare de aer pentru Petrolul, în ideea în care ecartul față de următoarele două clasate, FC Hermannstadt și Universitatea Cluj, se micșorase după primele runde din play-off.

Ne pare bine că a venit victoria, ne pare bine pentru asta, pentru că nu reușeam să marcăm din fața porții, dar din fericire a venit (n.r. – succesul). Ne-am dus iar la șase puncte de FC Hermannstadt și sper să rămânem acolo. Era așteptată de toată lumea victoria, și de suporteri. Le mulțumim suporterilor că au venit lângă noi, fără ei nu cred că puteam.

A fost foarte greu azi, Chiajna o echipă foarte bună, cu jucători experimentați, terenul a fost și el o problemă, dar părerea mea este că ne-am prezentat bine și s-a văzut și rezultatul.

(N.r. – Despre următoarele zile) Urmează pauză, o zi-două zile, cât ne dă mister, după care urmează pregătirea pentru meciul cu Slobozia, unde obligatoriu trebuie să câștigăm. Ar fi încă un pas spre promovare, spre visul pe care îl avem cu toții”, a spus portarul după victoria Petrolului.

Marian Huja: ”Noi suntem Petrolul, nu avem emoții cu nimeni!”

Fundașul Marian Huja, născut în Portugalia, a remarcat spiritul Petrolului în partida de sâmbătă, anume că jucătorii și fanii au reușit să câștige împreună duelul și să prindă încredere pentru următoarele șase etape din play-off-ul Ligii 2. ”Noi suntem Petrolul, nu avem emoții cu nimeni!”, a punctat, printre altele, apărătorul.

A fost un meci greu, un meci foarte greu. Am și zis că așa o să fie, dar e bine că am câștigat. Acum o să ne odihnim și o să începem pregătirile cât mai bine pentru meciul următor. Am făcut o partidă bună, nu am luat gol. Sunt mai mult decât mulțumit.

Cea mai frumoasă galerie e la Petrolul! Parcă am jucat acasă azi, au fost mulți suporteri și au făcut și gălăgie. Suporteri ca ai noștri nu există! Suntem Petrolul și am arătat că suntem puternici, a fost intervenția lui Marian Huja de la finalul jocului de la Chiajna.

Petrolul, lider și după etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 2

Petrolul va rămâne pe primul loc și la finalul acestei runde a 4-a, chiar dacă FC Hermannstadt și ”U” Cluj încă nu au jucat. Acum, ploieștenii au 54 de puncte, FC Hermannstadt are 48 de puncte, iar ”U” Cluj are 47 de puncte. De altfel, acestea din urmă se întâlnesc chiar în meci direct în actuala etapă, marți, de la 19:00, pe terenul formației lui Marius Măldărășanu.

Petrolul are meciul cu Unirea Slobozia, de pe teren propriu, duminică (17 aprilie), de la ora 12:30.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și George Filip (Mediafax Foto)
Video: Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-dupa-ce-petrolul-a-castigat-cu-concordia-si-a-reusit-prima-victorie-in-play-off-toate-meciurile-sunt-grele-niciunul-nu-s-a-castigat-simplu-doar-asa-putem-sa-crestem-sa-ne-19226675

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-petrolul-ploiesti-deschid-etapa-4-de-play-off-de-liga-2-meciul-incepe-la-ora-1430-19226579

https://liga2.prosport.ro/seria-1/situatie-tensionata-la-fc-hermannstadt-din-cauza-problemelor-financiare-ale-clubului-presedintele-danut-coman-a-plecat-de-la-sibiu-iar-jucatorii-au-refuzat-sa-se-antreneze-exclusiv-19226735

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-castigat-finala-pentru-baraj-cu-unirea-constanta-calin-moldovan-l-a-batut-clar-pe-leo-strizu-am-stiut-sa-ii-tinem-in-frau-au-avut-o-singura-ocazie-19226718

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Apr. 2022, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă