Petroliștii se mișcă greu

04 Oct. 2008, 17:00 Liga 2

După ce anul trecut i-au spulberat pe ilfoveni, scor 4-0, provocând demiterea lui Liță Dumitru și înscăunarea lui Dumitru Bolborea, petroliștii s-au chinuit din greu pentru cele trei puncte.
Puținii spectatori care au luat drumul stadionului „Ilie Oană” au avut parte de un meci anost, sărac în faze de poartă, ambele echipe. La finele partidei, “găzarii” au obținut cele trei puncte necesare desprinderii de nisipurile fierbinți ale retrogadării.

Prima repriză nu a adus nimic spectaculos în afara golului norocos marcat de Odoroabă în minutul 32. Astfel, elevii lui Sebi Tudor au intrat la cabine în avantaj. A doua repriză a fost una de p factură modestă, doar ratarea penalty-ului de către Budescu a mai ridicat spectatorii în picioare.
Cele trei puncte obținute greu pe teren propriu linia de plutire a clasamentului, spre deosebire de Concordia, echipă pentru care obiectivul propus la începutul campionatului, promovarea în Liga 1 s-a transformat într-o glumă spumoasă.

Astăzi am făcut un joc modest, dar din fericire am câștigat. Presiunea locului din clasament și-a pus pus amprenta asupra jocului “, a spus supărat Sebi Tudor.

Petrolul nu mi s-a mai părut echipa puternică de anul trecut. După părerea mea echipa încă joacă ceva, dar sper ca în iarnă să facem niște tranferuri benefice pentru că m-am săturat de numele mari din lotul actual. Este incredibil cum am luat acest gol dintr-o fază fixă. Cred că dacă era Bumbi în teren partida avea alt deznodământ”, a declarat după meci anternorul oaspeților Dumitru Bolborea.

Articol scris de Cosmin SCARLAT

04 Oct. 2008, 17:00 Liga 2
Pe aceeași temă