Performanța lui Mansour

07 Sep. 2008, 19:30 Liga 2

Performanța lui Mansour este cu atât mai importantă cu cât, de o săptămână încoace, vârful de culoare al celor de la Buftea ține post cu ocazia Ramadanului. Timp de o lună, în fiecare an, musulmanii nu au voie să mânânce sau să bea până la apusul soarelui.

Felicitări, Gueye. Cum a fost să marchezi patru goluri într-un interval atât de scurt?
Cred că Allah m-a ajutat și m-a răsplătit pentru că postesc. Ramadanul mă face să mă simt mai puternic, mai rezistent. Eu sunt un jucător căruia îi place să alerge mult și nu a fost o problemă faptul că am fost „pe uscat”.

Totuși, pentru un fotbalist trebuie să fie destul de greu. Parcă și la Timișoara ai trecut printr-un moment mai puțin plăcut…
Nu mai contează, voi rezista, pentru că Allah mă ajută. Postul acesta mă purifică și îmi dă putere. În 2006 a fost o întâmplare care nu s-a mai repetat până acum. Antrenorul mă întreabă înainte de fiecare meci dacă mă simt în stare să intru pe teren, pentru că știe că este foarte important pentru mine să țin acest post. La antrenamente mă lasă să mă odihnesc dacă observă că sunt foarte obosit, chiar mă înțelege.

Regreți că ai plecat de la Timișoara? Speri ca la anul să joci în Liga I?

Timișoara este un oraș care iubește fotbalul și regret mult că nu am putut rămâne la ei. E păcat ce se întâmplă acum acolo. Îmi doresc mult să joc în Liga I. Acum aștept până în decembrie să văd ce voi mai face.

articol scris de Anca Oprea

07 Sep. 2008, 19:30 Liga 2
Pe aceeași temă