Pentru FCM, startul returului începe cu Dinamo II

21 Mar. 2012, 11:57 Liga 2
Pentru FCM,** startul returului începe cu Dinamo II

Pentru FCM Bacău, returul începe, de fapt, sâmbătă. Cu opt zile întârziere și cu un meci pe teren propriu, contra lui Dinamo II București. „La Constanța, lucrurile nu au mers așa cum ne-am fi dorit. Am avut parte de un arbitraj inadmisibil, cu două goluri primite din ofsaid, dar eu sunt supărat și pe jocul nostru. Cred că am fi putut evita și greșelile de arbitraj dacă eram mai atenți în apărare. Asta e, jocul cu Farul rămâne în urmă, iar noi trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut de acum încolo”, a declarat antrenorul „galben-albaștrilor”, Gheorghe Poenaru, care a sunat adunarea pentru jocul cu Dinamo II: „Acesta trebuie să fie noul nostru start”.

Prioritate

Tehnicianul băcăuan a subliniat că principalul obiectiv al echipei sale în primele patru etape din retur rămâne câștigarea partidelor de acasă cu Dinamo II și Gloria Buzău. Intercalate de deplasarea de pe terenul Deltei Tulcea, echipa care și-a găsit un nou antrenor în persoana lui Gheorghe Mulțescu, jocurile cu Dinamo II și Gloria Buzău se anunță extrem de importante. De șase puncte. „Sunt partide în care nu avem voie să facem pași greșiți și am convingerea că, dacă le vom pregăti așa cum trebuie, vom avea câștig de cauză”, a punctat Poenaru, care contează pe întreg lotul de jucători, inclusiv fundașul stânga Luncanu, absent la Constanța ca urmare a cumulului de cartonașe.

Reabilitare

Confruntarea cu Dinamo II vizează, în primul rând, situația din clasament, dar are și caracterul unei reabilitări după pasul greșit de pe terenul Farului. „Am jucat slab la Constanța și vrem să ne revanșăm pentru asta. De-abia așteptăm meciul de sâmbătă”, a declarat Cătălin Curiliuc. „Chiar dacă Dinamo II e un adversar destul de dificil, așa cum a demonstrat-o și partida cu CSMS Iași, încheiată la egalitate, putem și trebuie să ne impunem. Important este să nu subestimăm adversarul deoarece prezintă o cu totul altă formulă de echipă față de cea pe care am învins-o în pregătiri, cu 3-0”, a avertizat portarul Cristi Roca.

Sursa: Deșteptarea

Foto: Alexandru RAITĂ‚

21 Mar. 2012, 11:57 Liga 2
Pe aceeași temă