Poate cel mai stupid penalty al sezonului în Liga 2, provocat de portarul Paul Toroc de la CSC Dumbrăvița, în meciul de la Slatina

Anda DELIU 11 Nov. 2023, 15:13 Liga 2

CSC Dumbrăvița s-a remarcat cu o fază de neînțeles în meciul pe care l-a pierdut la scorul de 3-0 la Slatina, în etapa a 13-a a Ligii 2. Când era condusă cu 1-0 și, teoretic, putea să spere să mai obțină ceva din meci, formația bănățeană a făcut un cadou nesperat elevilor lui Daniel Oprescu, după ce portarul Paul Toroc a faultat, efectiv, fără niciun sens un jucător în careu.

Meci extrem de slab la Slatina, penalty stupid făcut de portarul Dumbrăviței

La acest meci, CSC Dumbrăvița nu l-a avut pe bancă pe antrenorul Cosmin Stan. ”Principalul” a fost suspendat pentru că a acumulat în 12 etape patru cartonașe galbene, lucru deloc de mirat, având în vedere că antrenorul a mai protestat la adresa deciziilor arbitrilor, inclusiv atunci când nu era cazul. Astfel, indicațiile la acest meci cu oltenii le-a dat preparatorul fizic Alexandru Albert.

Dumbrăvița nu a arătat deloc bine în acest meci în fața unui adversar care se situa mult mai jos în clasament. Din minutul 21, slătinenii au reușit să deschidă scorul, dar nici ei nu au avut o ofensivă senzațională, astfel că acest scor s-a păstrat mult timp în meci, pentru că ritmul de joc a fost unul aproape de un meci de old-boys.

Portarul Paul toroc avea mingea în brațe, dar, totuși, a faultat

În minutul 80, Paul Toroc a prins o minge după o centrare venită din dreapta, a avansat pentru a încerca să-și pună echipa pe contraatac, însă a avut un gest inexplicabil la acest nivel fotbalistic.

L-a ”deranjat” fundașul Slatinei Alexandru Sălcianu, care pur și simpli trecea pe lângă el. Portarul de 19 ani al Dumbrăviței a avut atunci ideea de a-i pune piedică fotbalistului echipei gazdă.

Evident, arbitrul Mihai Laurențiu Ene nu avea cum să nu vadă această ieșire în decor și a acordat penalty pentru CSM Slatina, fiindcă piedica a avut loc înainte de ieșirea din careu. Dorin Toma a mers la punctul cu var și a marcat în colțul din dreapta portarul, după ce tânărul goalkeeper sărise în direcția opusă.

Condusă cu 2-0, CSC Dumbrăvița nu a mai avut nicio șansă și a mai luat încă o ”boabă”, pierzând, astfel, cu scorul de 0-3.

După joc, cel care a condus echipa de pe margine în absența lui Stan, Alexandru Albert, nu a vrut să comenteze prea mult prostia lui Paul Toroc, un tânăr jucător care, probabil, ar fi afectat dacă ar citi așa ceva după un meci după care oricum nu are de ce să se simtă grozav. Este al doilea meci consecutiv în campionat în care tânărul adus de la aproape desființata Ripensia a apărat buturile alb-verzi, după jocul cu Steaua de sâmbăta trecută.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-13-liga-2-19292572

https://liga2.prosport.ro/seria-1/momente-grele-pentru-viorel-ion-fostul-fotbalist-si-antrenor-buzoian-a-suferit-un-accident-vascular-cerebral-mesajul-fiicei-sale-19292634

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-nu-mai-intelege-ce-se-intampla-la-gloria-buzau-19292560

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-a-facut-scandal-dupa-cfc-arges-unirea-slobozia-19292547

Anda DELIU 11 Nov. 2023, 15:13 Liga 2
Pe aceeași temă