Peluza ”Cătălin Hîldan”, comunicat dur la adresa lui Dorin Șerdean, principalul acționar al clubului Dinamo. Ce îi cer acestuia și de ce îl acuză: ”Deja e pe față!”

Robert JUGRAVU 24 Aug. 2022, 18:44 Liga 2
Peluza ”Cătălin Hîldan”, comunicat dur la adresa lui Dorin Șerdean, principalul acționar al clubului Dinamo. Ce îi cer acestuia și de ce îl acuză: ”Deja e pe față!”

Suporterii echipei Dinamo din Peluza ”Cătălin Hîldan” au remis un comunicat dur la adresa principalului acționat din acte al clubului, Dorin Șerdean, pe care îl acuză inclusiv de un complot cu spaniolul Pablo Cortacero.

Dinamo își caută cu disperare un investitor, iar speranțele suporterilor au devenit mai mari în ultima vreme, odată cu intensificarea discuțiilor cu grupul de afaceriști din care face parte și Mohammad Murad.

Libanezul a confirmat că este pregătit să se implice la club și a spus că singurul impediment în acest moment este Dorin Șerdean, de la care trebuie preluat pachetul majoritar de acțiuni. Suporterii din PCH au remis un comunicat dur la adresa acestuia, prin intermediul căruia îi cer să plece de urgență de la Dinamo.

Peluza ”Cătălin Hîldan” îi cere lui Dorin Șerdean să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni pe care îl are la Dinamo

Fanii din Peluza ”Cătălin Hîldan” au pus piciorul în prag și i-au cerut în mod public lui Dorin Șerdean să plece de la Dinamo, pentru a le face loc noilor investitori. Aceștia își doresc să preia clubul și să investească, dar au anunțat că nu sunt dispuși să plătească nimic în schimbul pachetului majoritar de acțiuni.

Dorin Șerdean a preluat la începutul acestui an pachetul majoritar de acțiuni de la Pablo Cortacero, iar suporterii din PCH îl acuză pe masterul FIDE la șah că el este cel care l-ar fi băgat la înaintare pe spaniolul care a adus clubul în pragul falimentului.

”DOMNULE ACȚIONAR MAJORITAR,
mai ții mult în șah soarta acestui club?

Nu e de ajuns unde ai dus-o pe Dinamo? Fii băiat deștept și ieși singur din încurcătura pe care ai creat-o! Folosește bruma de demnitate pe care presupunem că o mai ai!
S-a prins toată lumea că toate încercările altora de a ajuta clubul se înfundă la tine. Deja e pe față! Nu te apasă pe conștiință istoria acestui club? Cum dai tu ochii cu suporterii lui Dinamo, care sunt peste tot?
Am înțeles că știi jocul ăla cu 64 de pătrățele. Ne-am prins de când ai băgat la înaintare pionul ăla spaniol. Vezi că nu știi niciodată ce vine pe diagonală, ce mișcare pregătesc nebunii!”, se arată în comunicatul remis de PCH, însoțit de o poză care îi înfățișează pe Dorin Șerdean și Cornel Țălnar.

Retrogradată pentru prima dată în istoria sa în Liga 2, echipa Dinamo are 3 puncte acumulate în primele trei etape, după ce a început cu o victorie și două înfrângeri, și se află pe locul 15 din 20 în clasament. În etapa a 4-a va întâlni Unirea Dej (locul 6, 6 puncte), sâmbătă, de la ora 11:30, la Clinceni, acolo unde joacă pe teren propriu.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/fanii-lui-dinamo-decid-pe-ce-arena-se-va-juca-derby-ul-cu-csa-steaua-cum-s-a-ajuns-la-decizia-inedita-luata-de-conducerea-cainilor-sondaj-unic-in-fotbalul-romanesc-exclusiv-19510525

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doliu-la-poli-iasi-ioan-bucu-fost-mare-portar-la-clubul-din-copou-si-dinamo-a-incetat-din-viata-19242316

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-si-a-adus-un-al-treilea-portar-in-lot-bosniacul-filip-dujmovic-vine-din-serbia-si-in-acest-sezon-a-jucat-un-meci-in-conference-league-19242207

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-4-si-5-din-liga-2-in-care-steaua-e-pusa-sa-joace-in-inchidere-si-apoi-in-deschidere-pe-stadionul-din-clinceni-se-joaca-doua-meciuri-in-aceeasi-zi-poli-iasi-mai-slaba-ca-buzau-si-19242179

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-n-a-mai-rezistat-si-a-izbucnit-reactie-dura-la-adresa-conducerii-lui-dinamo-din-ultimii-doi-ani-toata-lumea-a-facut-numai-mizerii-asta-e-realitatea-dar-mi-am-asumat-19241884

Robert JUGRAVU 24 Aug. 2022, 18:44 Liga 2
Pe aceeași temă