VIDEO | Mohammad Murad face precizări despre dorința sa de a se implica la Dinamo: ”Sunt implicat în această construcţie, avem comunicare cu cei de la club.” Răzvan Zăvăleanu îl contrazice, dar îl vrea alături: ”Nimeni nu ne-a cerut niciun fel de act. În 5 minute le punem la dispoziție”

Robert JUGRAVU 10 Aug. 2022, 11:41 Liga 2
VIDEO | Mohammad Murad face precizări despre dorința sa de a se implica la Dinamo: ”Sunt implicat în această construcţie, avem comunicare cu cei de la club.” Răzvan Zăvăleanu îl contrazice, dar îl vrea alături: ”Nimeni nu ne-a cerut niciun fel de act. În 5 minute le punem la dispoziție”

Omul de afaceri de origine libaneză Mohammad Murad (foto principal) a dat noi explicații privind situația de la Dinamo, unde este dispus să investească. ”Sunt implicat în această construcţie. Nu e uşor deloc, pentru că este vorba de o clarificare a tuturor aspectelor negative care pot să ducă la un nou blocaj în viitor”, spune Murad.

Mai nou, și administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a ieșit în față cu declarații despre întâlnirea cu Murad și spune că afaceristul nu a solicitat niciun act pentru a-l studia să vadă situația clubului.

Mohammad Murad, detalii despre discuțiile unei posibile implicări a sa la Dinamo

Dinamo își caută patron, iar cel mai aproape în acest moment de a prelua frâiele clubului pare a fi Mohammad Murad. Omul de afaceri de naționalitate libaneză devenit cunoscut publicului larg după ce a participat ca investitor în cadrul emisiunii ”Imperiul Leilor” de pe ProTV afirmă că vrea să pună umărul la redresarea celui de-al doilea cel mai mare club de fotbal din România, dar a menționat că nu va face nimic până în momentul în care nu va cunoaște amănunțit situația reală a datoriilor.

Mohammad Murad a postat, recent, un mesaj video pe pagina sa de Facebook, prin intermediul căruia a oferit informații suplimentare privind discuțiile cu oficialii clubului Dinamo. A ținut să precizeze că înțelege situația complicată a echipei bucureștene, astfel că și-a arătat disponibilitatea de a aștepta în continuare răspunsurile pe care le-a solicitat.

”La Dinamo stau lucrurile aşa: sunt foarte multe subiecte de discutat din trecut. Tot ce s-a întâmplat rău din anii ’40 şi ceva, de când a fost înfiinţat clubul până acum, sunt pe masa negocierilor. Sunt datorii, sunt probleme de abordare, sunt probleme de lipsă de performanţă.

Sunt probleme majore din care acum se încearcă să se tranşeze acele probleme care sunt din trecut. Se face o renovare, să nu zic o distrugere, încât să putem reconstrui ceva pe următorii 10 – 20 de ani. Sunt implicat în această construcţie, avem comunicare cu cei de la club şi cu administratorul special și cei care sunt acum acolo. Nu e uşor deloc, pentru că este vorba de o clarificare a tuturor aspectelor negative care pot să ducă la un nou blocaj în viitor. Încercăm să clarificăm totul ca să nu mai existe niciun blocaj”, a spus Mohammad Murad.

”Ca să fie toată lumea liniştită şi Dinamo liniştit, sunt interesat şi nu sunt singur”

Omul de afaceri libanez a explicat că nu este singurul interesat să se alăture noului proiect care se pune la cale la Dinamo și le-a transmis fanilor un mesaj menit să îi liniștească.

”Nu sunt de acord să fac o investiţie în ceva care încă nu e clar. Nimeni nu este de vină că nu e clar, sunt nişte proceduri foarte clare care trebuie făcute şi care au nevoie de timp. Acum e perioada de concediu, sunt multe persoane plecate în concediu, de primit multe răspunsuri, colaborez bine cu cei care sunt acolo. Sper ca într-o săptămână – două să poată să fie gata totul, să putem anunţa această nouă construcţie în care cred.

Sunt de acord, aştept răspunsul, dar mi se pare că putea să fie mai repede un pic, dar, pe de altă parte, nu pot chiar acuza pe nimeni, pentru că sunt probleme foarte vechi şi de acolo trebuie să plecăm. Fără o construcţie sănătoasă nu putem face nimic. Ca să fie toată lumea liniştită şi Dinamo liniştit, sunt interesat şi nu sunt singur, mai sunt şi alţi oameni de afaceri. Eu sunt unul dintre ei, probabil cel mai cunoscut dintre cei care au optat să fie acţionari sau investitori la Dinamo”, a mai spus Mohammad Murad.

Întreg discursul lui Mohammad Murad despre Dinamo îl poți vedea în videoclipul de mai jos:

Răzvan Zăvăleanu spune altceva: ”Nu a fost nicio negociere. Nimeni nu ne-a cerut niciun fel de act. Noi avem actele pregătite, le punem la dispoziție și în 5 minute”

Pe de altă parte, administratorul judiciar al clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, surprinde și spune că Mohammad Murad nu a solicitat conducerii niciun act, dar și-a manifestat bucuria că omul de afaceri libanez este interesat să se implice.

Dispărut din peisaj după învestirea lui Vlad Iacob în funcția de administrator special, Zăvăleanu a intrat în direct la Radio Dinamo 1948 și a spus că Murad trebuie doar să ceară actele pe care le consideră necesare, deoarece totul este pregătit din punct de vedere al clubului.

”Noi nu suntem implicați în niciun fel de negociere. Am fost prezenți la ședința de marți, din punctul nostru de vedere nu a fost nicio negociere. Cele mai multe informații pe care le am sunt preluate din presă, cum le aveți și dumneavoastră.
Nu e o lipsă de comunicare cu Vlad Iacob, comunicăm bine, dar cred că știu ce înseamnă negocieri și, practic, nu s-a întâmplat nimic de la ședința de marțea trecută.
Ne dorim ca orice persoană cu bani și bine intenționată să vină și să ajute Dinamo. Am văzut declarațiile, însă nimeni nu ne-a cerut niciun fel de act. Noi avem actele pregătite, le punem la dispoziție și în 5 minute.
Am fost dezamăgit, pentru că după aceste declarații în presă, suporterii au fost supărați pe noi că nu am pune la dispoziție actele, ceea ce e departe de noi. Unul dintre colegii mei, după apariția primului interviu al domnului Murad, i-a transmis un mesaj în care i-a spus că îi punem la dispoziție toate documentele necesare. Sper ca după această discuție să primim un răspuns”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Administratorul judiciar îi temperează pe suporterii lui Dinamo, cărora le transmite că în acest moment nu există cu nimeni discuții care să fie aproape de o finalizare. ”Nu cred că un investitor poate să ia o decizie fără să discute cu administratorul judiciar. Noi suntem deschiși, ne-am bucurat tare mult, dar acum sunt și eu confuz ca dumneavoastră.  Discuțiile sunt mai mult deschise de noi, nu pot spune că au venit mai multe persoane să se intereseze de Dinamo. Nu pot spune în acest moment că e ceva care ar putea fi aproape de o finalizare.
De asta ne-am bucurat în urma declarației domnului Murad de astăzi, cum că e interesat de Dinamo. Nu suntem în concediu și chiar dacă am fi în concediu, am putea pune la dispoziție documentele”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Robert JUGRAVU 10 Aug. 2022, 11:41 Liga 2
Pe aceeași temă