Pavel Piroș caută soluții pentru Șoimii Pâncota. Unde ar putea juca echipa în Liga 2 și cu jucători se poate întări

Marius ANGHEL 09 Aug. 2016, 16:21 Liga 2
Pavel Piroș caută soluții pentru Șoimii Pâncota.** Unde ar putea juca echipa în Liga 2 și cu jucători se poate întări

După 0-16 la Afumați, președintele clubului Șoimii Pâncota, Pavel Piroș, a realizat că așa nu poate continua și trebuie să facă ceva concret dacă nu vrea să se facă din nou de râs în weekend. Echipa arădeană are meci acasă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și, potrivit Sport Arad, cel mai probabil va juca pe terenul din Șiria, o comună aflată la aproximativ 10 km de Pâncota.

„Am trimis solicitare de omologare a stadionului pe adresa FRF. Rămâne de văzut când vom primi vizita specialiștilor”, a confirmat președintele Pâncotei.

Totodată, potrivit Sport Arad, Piroș ar fi bătut palma cu Alin Negrea, un impresar reșițean care va trimite la Pâncota câțiva jucători stăini, unii dintre ei cu meciuri în Liga a 2-a în Valea Domanului anul trecut, însă președintele „alb-negrilor” caută întăriri și în altă parte, astfel că i-a contactat și pe foștii săi fotbaliști care încă nu și-au găsit înțelegeri noi, ca Pascariu, Dubeștean, plus veteranii Bebe Mitu sau Cristi Irimia. Nici Dragoș Dragalina nu a fost ocolit, în timp ce Dan Cuedan a fost rugat din nou să facă măcar o selecție rapidă a fotbaliștilor pe care îi va strânge azi, mâine.

Despre finanțarea clubului se știe prea puțin în momentul de față. Piroș susține că ar avea acorduri verbale cu oameni de afaceri străini (se vorbește despre un nigerian și un neamț), însă niciun act nu a fost semnat încă.

Marius ANGHEL 09 Aug. 2016, 16:21 Liga 2
Pe aceeași temă