Paul Batin, îngrijorat de situația de la Recea înaintea ultimei etape din play-out: ”Vedem ce se întâmplă din vară, dacă dispare echipa, dacă rămâne. Multe nu-s de spus”

Răzvan STÎNGĂ 04 May. 2021, 17:02 Liga 2
Paul Batin, îngrijorat de situația de la Recea înaintea ultimei etape din play-out: ”Vedem ce se întâmplă din vară, dacă dispare echipa, dacă rămâne. Multe nu-s de spus”

Ultima etapă din sezonul play-out-ului Ligii 2 va stabili echipele care vor merge în barajul de menținere, atât din Grupa A, cât și din Grupa B. În privința Grupei A, Fotbal Comuna Recea și Ripensia sunt în această luptă. Timișorenii au 33 de puncte, cu unul mai mult decât maramureșenii.

În etapa a 7-a, Fotbal Comuna Recea va evolua pe terenul Universității Cluj, în timp ce Ripensia va juca împotriva Metaloglobusului, pe teren propriu.

Clubul din Maramureș este unul dintre cele mai încercate din perspectiva laturii financiare. Poate doar Dunărea Călărași se mai confruntă cu o situație mai precară, dar cu toate acestea jucătorii au făcut o stagiune destul de bună, având rezultate favorabile surprinzătoare în ultimele etape ale sezonului regular, dar și în play-out.

Paul Batin: ”Să vedem ce se întâmplă din vară. Dacă dispare echipa, dacă rămâne… ar fi păcat. Multe nu-s de spus

Atacantul Paul Batin (33 de ani), unul dintre cei mai experimentați jucători de la Fotbal Comuna Recea, speră la o salvare chiar și dacă echipa sa va prinde barajul, deși este convins că va fi extrem de greu. Traseul barajului va fi unul complicat, dar a promis că el și colegii săi vor face totul pentru menținerea în Liga 2.

În ceea ce privește situația din club, Paul Batin a oferit o declarație scurtă, dar care prezintă într-un mod clar contextul în care se află Fotbal Comuna Recea. Mai mult sau mai puțin pus la curent cu toate problemele clubului, a vorbit și despre posibila dispariție din vară.

Nu se știe cu cine vom pica la baraj, dacă o să fim acolo. Dacă va fi să fie, vom juca împotriva Sloboziei sau Reșiței. Vor fi două meciuri tari, capitale, clar. Și din partea lor și din partea noastră. Important e ca noi să jucăm, să nu avem retrogradare în CV. Nici mie, la această vârstă, nu mi-ar conveni, nici celorlalți, pentru că nu dă bine. Important e să vedem ce se întâmplă din vară. Dacă dispare echipa asta, dacă rămâne… ar fi păcat. Multe nu-s de spus”, a declarat Paul Batin, citat de Baia Mare Sport.

Paul Batin, despre meciul cu ”U” Cluj: ”Nu știu ce fel de ambiții are, nu mai contează”

Paul Batin a vorbit și pe seama ultimei etape din Liga 2 pentru Fotbal Comuna Recea, cu Universitatea Cluj. Este convins că, deși ardelenii nu mai au emoții în privința retrogradării, vor încerca să joace la victorie. În reacția atacantului s-a citit și o oarecare ironie.

O să fie un meci destul de greu, sută la sută. Părerea mea e că sunt ambiții la Cluj. Nu știu ce fel de ambiții, nu mai contează. Noi mergem să jucăm, că până la urmă nu avem multe de pierdut. Ce să se întâmple? E un simplu joc de fotbal. Să câștigăm, vom vedea ce o să fie”, a mai spus Paul Batin.

Fotbal Comuna Recea și Ripensia se luptă pentru evitarea locului de baraj, în Grupa A 

Pentru evitarea barajului și pentru a continua și sezonul următor în Liga 2, Fotbal Comuna Recea are nevoie și de jocul rezultatelor. Dat fiind faptul că au de recuperat un punct față de Ripensia, maramureșenii trebuie să fie ajutați de rezultatul confruntării dintre timișoreni și Metaloglobus. Trebuie să se înregistreze cel mult un scor de egalitate între cele două.

Etapa trecută, Fotbal Comuna Recea a învins CSM Slatina, pe teren propriu, cu 5-2, iar Ripensia a trecut cu 3-0 de Pandurii, la Târgu Jiu.

Foto: ACSF Maramureș Recea
Video: Baia Mare Sport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-7-si-8-din-play-off-ul-ligii-2-cele-trei-meciuri-din-urmatoarea-runda-se-disputa-intr-o-singura-zi-cu-primele-trei-clasate-avand-stabilit-joc-in-deplasare-19182766

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-herea-mai-aproape-ca-niciodata-de-revenirea-la-rapid-visul-meu-e-sa-ma-retrag-acolo-daca-se-va-putea-sau-nu-ramane-de-vazut-19182711

https://liga2.prosport.ro/seria-1/slatina-a-incheiat-reprezentatia-in-liga-2-cu-infrangere-categorica-a-luat-cinci-goluri-de-la-recea-catalin-stanculetu-dezamagit-nu-a-fost-un-meci-greu-noi-ni-l-am-facut-inexplicabil-cu-19182660

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 May. 2021, 17:02 Liga 2
Pe aceeași temă