Patrick Petre merge să se lupte la promovare! Dat afară de la Dacia Unirea Brăila, mijlocașul negociază cu un club cu pretenții din Liga 2. Florentin Petre: ”O să semneze”

Răzvan STÎNGĂ 28 Dec. 2021, 17:14 Liga 2
Patrick Petre merge să se lupte la promovare! Dat afară de la Dacia Unirea Brăila, mijlocașul negociază cu un club cu pretenții din Liga 2. Florentin Petre: ”O să semneze”

Patrick Petre (24 de ani) se numără printre fotbaliștii plecați de la Dacia Unirea Brăila, după rezultatele modeste ale echipei din prima parte a campionatului Ligii a 2-a. Este însă foarte aproape să semneze un nou contract, lucru recunoscut de tatăl său, Florentin Petre, plecat și el de la Dacia Unirea Brăia, unde era ”principal”.

Florentin Petre a anunțat că Patrick Petre va semna cu o pretendentă la promovare! 

Patrick Petre va face pasul în față, urmând să semneze cu o echipă care se bate la promovare în Liga 2. Deși la formația din Brăila nu a avut prea multe realizări, nereușind să marcheze în cele opt meciuri din campionat în care a fost utilizat, în ciuda poziției din teren, Florentin Petre crede că fiul său poate face față la un club din fruntea clasamentului.

Șase echipe se încadrează în detaliile lui Florentin Petre

Echipele care și-au anunțat intenția să promoveze în acest sezon de Liga 2 și care au șanse să îndeplinească obiectivul sunt șase la număr, Petrolul, FC Hermannstadt, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, FC Buzău și FC Miercurea Ciuc. Rămâne de văzut cu care dintre ele va semna Patrick Petre, pentru că Florentin Petre nu a numit clubul la care va merge fiul său.

Patrick e bine, e fericit, are familie, o să semneze cu o echipă care trage la promovare. Eu chiar sunt incântat de felul cum s-a pregatit in toată perioada in care a fost la Brăila cu mine. Nu mă bag, e destul de mare, işi ia singur deciziile.

Cu toate că o să am şi eu un aport acolo, cât de cât, doar să il motivez să joace şi ştii cum e, intotdeauna un gând bun, o motivaţie, un ajutor, mai ales intr-un moment greu, va face diferenţa pe viitor”, a declarat Florentin Petre pentru Telekom Sport.

Patrick Petre are peste 60 de meciuri în Liga 1 

Patrick Petre a mai jucat, înainte de experiența de la Dacia Unirea Brăila, la Dinamo, club la care s-a și format, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Politehnica Iași. Are peste 60 de meciuri în Liga 1, cele mai multe pentru formația din Sfântu Gheorghe și Dinamo.

Pe lângă Patrick Petre, de la Dacia Unirea Brăila a mai plecat în această iarnă tot lotul echipei de seniori, în afară de juniorii localnici. Fotbaliștilor ale căror contracte au fost reziliate li s-au adăugat și oamenii din stafful tehnic.

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Dec. 2021, 17:14 Liga 2
Pe aceeași temă