Părăsită de încă doi jucători înainte de ultima etapă! FC Brașov își încheie sezonul și activitatea într-un mod trist

Marius ANGHEL 01 Jun. 2017, 13:44 Liga 2

Cu doar o etapă înaintea finalului campionatului Ligii a 2-a, FC Brașov a mai rămas fără doi jucători. Sâmbătă, de la ora 12:00, „stegarii” au meci la Afumați, iar lotul antrenorului Cornel Țălnar este și mai subțiat după aceste două despărțiri. Este vorba de mijlocașii Rareș Enceanu și Sebastian Chitoșcă, jucători împrumutați în această iarnă de la FCSB.

Rareș Enceanu acuză o accidentare la coapsă, iar în condițiile în care nu putea fi refăcut până sâmbătă, mijlocașul a intrat deja în vacanță. „Am o problemă la coapsă de mai multă vreme, astfel că nu avea rost să risc o accidentare mai gravă. Deocamdată sunt acasă și voi aștepta să fiu anunțat când este reunirea lotului Stelei. Îmi pare rău că la FC Brașov nu s-a putut mai mult, însă condițiile au fost extrem de dificile”, a spus Enceanu, care a marcat două goluri pentru FC Brașov în acest retur, în jocurile cu UTA Bătrâna Doamnă și CS Balotești.

Chitoșcă: „Se putea mult mai mult”

În schimb, Sebastian Chitoșcă a decis că nu mai are rost să rămână la Brașov pentru ultimul joc din acest campionat. „Nu mai avea rost să rămân la Brașov. Îmi pare sincer rău că nu s-a reușit îndeplinirea obiectivului. Mă așteptam la altceva. Eu sunt convins că se putea mult mai mult, dar a fost și o conjunctură nefavorabilă, pentru că se știe situația dramatică prin care trece FC Brașov. Cu puțin sprijin ne puteam bate la promovare, noi, jucătorii, ne-am dorit cu adevărat, însă în aceste condiții mai mult nu s-a putut. Nu regret că am ajuns în acest retur la FC Brașov”, a spus Chitoșcă, autorul a două goluri în tricoul „stegarilor” în meciurile cu UTA Bătrâna Doamnă și Dacia Unirea Brăila.

Plecări pe bandă rulantă

În acest retur, alți doi jucători au încheiat conturile cu FC Brașov în plin campionat. Primul plecat a fost atacantul Sergiu Istrati, care s-a despărțit de FC Brașov după meciul cu Dacia Unirea Brăila. Istrati a fost urmat de portarul Bogdan Căucă, care și-a reziliat contractul cu clubul după meciul cu CS Mioveni.

Atacantul Robert Moldoveanu, împrumutat de la Dinamo, este plecat de mai bine de o lună la București unde urmează un program de recuperare, astfel că acesta nu a mai putut fi folosit pe acest final de sezon.

Și stafful tehnic s-a subțiat, asta după ce antrenorul secund Mihai Stere a plecat înaintea jocului cu Academica Clinceni din etapa a 35-a.

Sâmbătă, în etapa a 38-a, ultima a Ligii 2, FC Brașov joacă de la ora 12:00, în deplasare cu CS Afumați.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 01 Jun. 2017, 13:44 Liga 2
Pe aceeași temă