Paradoxul cu care se confruntă Steaua. Clubul nu a devenit privat, dar sponsorii se ”bat” să-și asocieze numele cu el. Managerul Bogdan Marinescu: ”Sigur se vor mai concretiza sponsorizări”

Andrei PASCU 17 Aug. 2021, 18:38 Liga 2
Paradoxul cu care se confruntă Steaua. Clubul nu a devenit privat, dar sponsorii se ”bat” să-și asocieze numele cu el. Managerul Bogdan Marinescu: ”Sigur se vor mai concretiza sponsorizări”

Deși nu a reușit să atragă un investitor privat care să cumpere pachetul majoritar al clubului, Steaua este o echipă căutată de companii, dacă e să ne luăm după declarațiile conducătorilor. În ultima perioadă, se pare că tot mai multe entități private sunt pregătite să își asocieze numele cu Steaua.

Bogdan Marinescu: ”Vor mai veni sponsori alături de Steaua”

Potrivit lui Bogdan Marinescu, managerul echipei de fotbal Steaua, în acest moment există mai multe contacte cu anumite companii, iar cu o parte din ele există toate șansele să se semneze contracte de sponsorizare. În plus, potrivit lui Marinescu, pe lângă brand, e vorba și de noul stadion din Ghencea și de suporteri, care dau o imagine și mai atractivă clubului.

Interesul este foarte mare și cu siguranță vor mai veni sponsori alături de Steaua, suntem în discuții cu mai mulți sponsori în momentul de față și sunt sigur că se vor mai concretiza niște sponsorizări pentru echipă. Echipa e bună, suporterii sunt minunați, stadionul e frumos și atragem foarte mult. Steaua e Steaua și va atrage tot timpul”, a declarat Bogdan Marinescu, pentru Steaua TV.

Bogdan Marinescu, despre meciul Stelei din Cupa României: ”Nu cred că vom avea probleme” 

Steaua va juca în turul 2 al Cupei României, miercuri, de la ora 17:00, iar oficialul echipei din Ghencea crede că elevii lui Daniel Oprița vor merge mai departe în competiție. Își vede echipa capabilă să treacă destul de ușor de divizionara a treia Progresul Spartac, deși meciul va avea loc în deplasare, pe sintetic.

Este o săptămână încărcată, dar sunt sigur că băieții vor face față, sunt sportivi profesioniști și vor face față. Da, urmează un meci pe teren sintetic, dar nu cred că vom avea probleme”, a mai declarat Bogdan Marinescu.

Steaua, meci cu Unirea Slobozia în etapa a 4-a 

La patru zile după partida cu Progresul Spartac din Cupa României, Steaua va juca în etapa a 4-a din Liga 2. Duminică de la ora 16:30, formația ”militarilor” va disputa un adevărat derby al acestui start de sezon, la Slobozia, cu Unirea.

Ambele au 9 puncte după primelele trei runde.

Foto: Eduard Vînătoru/ Mediafax Foto și Steaua TV 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-propus-catre-frf-modificarea-de-urgenta-a-punctului-din-regulament-privind-xenofobia-clubul-din-miercurea-ciuc-vrea-amenzi-usturatoare-scaderi-de-puncte-chiar-excluderea-din-compet-19196405

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-excelent-de-campionat-pentru-remus-chipirliu-la-steaua-mai-bun-decat-cel-in-care-a-avut-varful-carierei-cand-marca-30-de-goluri-pentru-juventus-atacantul-tot-si-a-facut-autocritica-dupa-jocul-19196255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-momentul-pe-care-un-tanar-suporter-al-stelei-il-va-purta-vesnic-in-suflet-capitanul-valentin-barbulescu-i-a-indeplinit-dorinta-si-a-facut-un-gest-superb-la-finalul-meciului-cu-dacia-u-19196192

 

 

 

Andrei PASCU 17 Aug. 2021, 18:38 Liga 2
Pe aceeași temă