FOTO și VIDEO | Steaua a semnat ”al doilea cel mai mare contract de sponsorizare pentru o academie din România”. Noul partener va oferi mai multe facilități clubului, dar va apărea și pe echipamentele echipei mari

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2021, 15:56 Liga 2
FOTO și VIDEO | Steaua a semnat ”al doilea cel mai mare contract de sponsorizare pentru o academie din România”. Noul partener va oferi mai multe facilități clubului, dar va apărea și pe echipamentele echipei mari

Steaua a atras un nou sponsor. Pe lângă asocierea cu echipa mare, contractul semnat între ”militari” și International Alexander vizează, în principal, sprijinul acordat academiei clubului. Compania va fi sponsorul Academiei Steaua, după cum a anunțat directorul tehnic al echipei, George Ogăraru.

George Ogăraru: ”E al doilea cel mai mare contract de sponsorizare pentru o academie din România”

Prezentarea asocierii dintre Steaua și International Alexander s-a făcut pe Stadionul Steaua, așa cum s-a făcut și precedenta, colaborările cu Get`s Bet și Porotherm. La conferință a mai participat, din partea Stelei, președintele Răzvan Ștefan Bichir.

Potrivit fostului fundaș, chiar dacă nu s-au precizat sumele oficiale cu care International Alexander va ajuta Steaua, contractul este cel mai mare la nivel național, în ceea ce privește sponsorizarea unei academii de copii și juniori din fotbal, după cea a Academiei Gheorghe Hagi.

Noul partener va apărea și pe tricourile de joc ale echipei mari 

Partenerul se va ocupa de asigurarea echipamentelor de joc pentru toate grupele Academiei Steaua, potrivit lui George Ogăraru, dar se va ocupa și de instruirea antrenorilor care pregătesc grupele, prin trimiterea acestora la cursurile unui club important din Europa. Secretos și în această privință, Ogăraru nu a oferit numele academiei despre care este vorba.

Tricourile de joc ale grupelor Academiei Steaua nu vor avea drept sponsor tehnic Adidas, ci Joma. Adidas va fi doar pe echipamentele de joc ale primei echipe.

”(…) Mi-am promis, atunci când am plecat de la Steaua, să influențez cât pot de bine dezvoltarea celor care calcă pe urmele mele, ale lui Ilie Dumitrescu, Paraschiv, Dan Petrescu. Astăzi trecem la un alt nivel de dezvoltare și cu această ocazie, prezint principalul sponsor al Academiei Steaua, pentru cel puțin următorii doi ani de zile. International Alexander Holding este o companie cu capital sută la sută românesc, cu o echipă organizată din aproximativ 2.500 de oameni, ce își desfășoară domeniul de activitate în sectorul de transport, logistică, producție.

Pe teritoriul României este numărul unu și a fost premiată în ultimii ani. Țin să menționez că acest parteneriat e cu atât mai important cu cât International Alexander va asigura echipamentul de joc pentru toate grupele de copii și juniori din cadrul academiei, suport pentru perfecționarea antrenorilor noștri la o academie renumită din străinătate, suport pentru organizarea turneului Cupa Steaua, de anul viitor, și a evenimentului Premiile Academiei Steaua.

Ceea ce vă pot spune e că suma este confidențială, dar acest parteneriat este, după cel al Academiei Hagi, al doilea cel mai mare contract de sponsorizare pentru o academie din România”, a precizat George Ogăraru, la conferința de prezentare.

Răzvan Ștefan Bichir: ”Mulțumim pe această cale noului sponsor” 

Răzvan Ștefan Bichir a oferit mai multe informații în ceea ce privește colaborarea dintre echipa mare a Stelei și International Alexander. Compania va apărea pe tricourile de joc ale fotbaliștilor lui Daniel Oprița, pe mâneca din stânga.

Noul nostru partener a venit în premieră la academia de copii și juniori, dar nu numai. Aș vrea să vă comunic că el e alături de noi și la echipa de seniori, pentru că orice lucru început din creșterea copiilor, merge mai departe spre seniori. Ca să finalizăm munca începută la nivel juvenil, a venit alături al treilea partener la echipa de seniori.

Mulțumim pe această cale noului sponsor, sperăm să facem din echipa de fotbal o echipă performantă la nivelul Ligii a 2-a momentan, iar apoi să facem un grup foarte bun, cu care să atacăm promovarea în Liga 1, la anul”, a punctat Răzvan Ștefan Bichir.

Iulian Dan: ”Vă mulțumim pentru acest parteneriat, forța Steaua!” 

Din partea noului sponsor al Stelei a parcicipat Iulian Dan:

”(…) Ne onorează asocierea cu Steaua București și dorim pe această cale ca echipa să facă aceleași performanțe pe care am reușit noi, ca și companie, să le facem în segmentul nostru. Ne bucurăm că avem ocazia să participăm la creșterea următoarei generații. Sperăm ca rezultatele din viitorul apropiat să fie pe placul și pe dorințele suporterilor steliști.

Vă mulțumim pentru acest parteneriat, forța Steaua!”.

Conferința de prezentare a noului sponsor

Foto și video: Steaua TV 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbalistii-nu-accepta-reducerile-salariale-si-parasesc-dunarea-calarasi-numarul-rezilierilor-a-ajuns-la-patru-iar-alti-trei-jucatori-sunt-pe-picior-de-plecare-19199915

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-nevoita-sa-plece-din-oras-pana-la-finalizarea-lucrarilor-de-la-municipalul-din-targu-jiu-unde-se-joaca-meciul-cu-fc-hermannstadt-19199910

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fanii-petrolului-i-au-decorat-sediul-clubului-lui-adrian-mititelu-cu-mesaje-obscene-prahovenii-au-inceput-deja-duelul-din-16-imile-cupei-romaniei-cu-fc-u-craiova-19199898

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2021, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă