Corona e încrezătoare înaintea meciului cu Damila! Ene: „Suntem principala candidată la promovare”

Marius ANGHEL 26 Oct. 2012, 13:51 Seria 2
Corona e încrezătoare înaintea meciului cu Damila!** Ene:

Nimeni n-ar fi crezut la începutul campionatului că echipa Corona Brașov va fi lidera seriei a II-a după 9 etape. Și totuși…gluma se îngroașă, cu atât mai mult cu cât Corona a trecut și de FC Olt, în deplasare, cu 2-0, prin golurile a doi dintre atacanții Coronei: Marinescu (foto stânga) și Ene (foto dreapta). Cu această victorie, Corona rămâne în fruntea clasamentul seriei și așteaptă acum derby-ul cu Damila Măciuca, din cadrul etapei a X-a a ligii secunde (stadionul Carpați Brașov, duminică, 28 octombrie, ora 11,00).

Meciul a fost prefațat de antrenorul Daniel Bona și de cei doi atacanți, care au marcat la Slatina:

,,Ne bucurăm că ne-am întors cu trei puncte de la Slatina. Am beneficiat de șansa de a avea, din minutul 3 un om în plus, pe care am valorificat-o. Meciul îl puteam decide încă din prima repriză, când am ratat ocazii importante.

Vom juca acum un meci la fel de important. Întâlnim o echipă care a pierdut un singur meci, la Mioveni și care a pus probleme tuturor echipelor din serie. Este o echipă omogenă, cu susținere financiară și cu un antrenor ambițios, Eric Lincar. În vară am jucat un meci amical și i-am învins cu 2-0, dar sunt convins că acum va fi altceva. Avem o dorință enormă de a câștiga și acest derby și eu spun că dacă vom realiza acest lucru, la finalul turului putem fi pe primele trei-patru locuri.”, a spus Daniel Bona.

Ene: „Presiunea pe umerii noștri va crește de la meci la meci”

,,Ne aflăm într-un moment la care poate nimeni din Brașov nu s-ar fi așteptat. Cred că presiunea pe umerii noștri va crește de la meci la meci, însă sper ca mai marii clubului să gestioneze bine momentul, pentru că este un culoar bun, iar finalul sezonului ne-ar prinde într-un loc unde poate nici nu ne-am fi gândit să fim vreodată. În momentul de față, eu văd că suntem principala candidată la promovare. La început am jucat să adunăm puncte pentru a evita retrogradarea, acum toată lumea ne privește altfel și este altceva.

Cu Damila Măciuca va fi un meci greu, pentru că toată lumea se așteaptă la victorii de la noi. Cum spuneam, presiunea crește, deși avem în lot și jucători cu mare experiență. Să sperăm că o să trecem cu bine și de meciul de duminică. Dacă o să promovă, o să jucăm meciurile…la televizor, dar, lăsând gluma la o parte, cred că se vor gasi soluții.”, a declarat și Marius Ene înaintea meciului cu Damila.

Marinescu: „Sper să marchez și cu Damila”

,,Mă bucur că am câștigat toate punctele la Slatina. Cu acest prilej, am marcat primul meu gol în acest campionat, ceea ce este foarte puțin. Sper să-mi pot ajuta echipa și să marchez și cu Damila. Suntem conștienți de dificultatea meciului, pentru că Damila este o echipă foarte bună, după cum o spune și locul din clasament. Dacă vom trata acest meci, la fel cum le-am tratat pe toate celelalte, eu cred că vom ieși învingători.”, a declarat și Bogdan Marinescu.

Înaintea meciului din etapa 10, Corona Brașov este lideră, cu 20 de puncte, iar Damila Măciuca ocupă locul doi, cu 17 puncte.

Sursa: Corona Brașov

Marius ANGHEL 26 Oct. 2012, 13:51 Seria 2
Pe aceeași temă