FOTO și VIDEO | Steaua și-a prezentat sponsorii de pe tricouri: o casă de pariuri și o companie din domeniul construcțiilor. George Ogăraru a anunțat că echipamentele de joc vor fi Adidas, dar partenerii au fost trecuți pe ținuta Joma

Răzvan STÎNGĂ 03 Aug. 2021, 22:17 Liga 2

Steaua a prezentat cei doi sponsori pe care îi va avea pe tricourile de joc, pentru sezonul de Liga 2, Get`s Bet și Porotherm.

Evenimentul a avut loc pe stadionul din Ghencea, marți seara, de la ora 20:30, fix cu o zi înainte ca Steaua să debuteze în campionat, cu FK Csikszereda, și la el au luat parte doi oficiali ai clubului, președintele Răzvan Ștefan Bichir, directorul tehnic George Ogăraru și câte doi reprezentanți ai sponsorilor.

Get`s Bet și Porotherm, sponsorii de pe tricourile de joc ale Stelei

Primul nou partener prezentat în cadrul evenimentului a fost Porotherm, care se va regăsi pe spatele tricourilor de joc ale Stelei, deasupra numerelor. Porotherm este o companie care activează în industria construcțiilor, fiind cel mai mare producător de cărămidă la nivel mondial.

Cel care a deschis prezentarea cu un discurs a fost președintele Răzvan Ștefan Bichir, care a făcut publice în premieră numele partenerilor.

”Îmi face o deosebită plăcere să vă anunț numele celor doi sponsori, care s-au alăturat proiectului Steaua. Ei sunt Get`s Bet și Porotherm, care ne vor susține în drumul promovării”, a declarat Răzvan Ștefan Bichir.

George Ogăraru: ”Porotherm va fi alături de Steaua și la grupele U19, U17 și U16”

Ulterior, George Ogăraru a făcut introducerea și o scurtă descriere companiei Porotherm. Aceasta va susține și centrul de copii și juniori al Stelei și se va regăsi și pe tricourile grupelor de vârstă U16, U17 și U19, conform informațiilor oferite de Ogăraru.

”Am o deosebita plăcere să vă prezint noul nostru partener, care va fi prezent pe spatele tricoului de joc al echipei Steaua, în următoarele două sezoane competiționale. Companie multinațională, cotată la bursă, în peste 30 de țări și cu 200 de ani experiență, Wienerberger Group este cel mai mare producător de cărămidă din lume și totodată numărul unu în România, cu brandul Porotherm, brand pe care îl veți găsi și pe spatele tricourilor de joc, deasupra numerelor fotbaliștilor.

În același timp, pentru că sunt specialiști și la capitolul construcții, vor fi alături de Steaua și la grupele U19, U17 și U16, din dorința lor de a face performanță în campionatele elitelor organizate de FRF. La aceste grupe va fi tot deasupra numerelor, pe spate”, a declarat George Ogăraru.

Ulterior, a luat cuvântul Iulian Mangalagiu, director general al Wienerberger România:

”Am plăcerea de a mă afla alături de dumneavoastră în această seară, pentru a marca parteneriatul dintre CSA Steaua și compania Wienerberger România. O companie care face parte dintr-un grup mare, lider în producția de cărămizi, așa cum spunea și George, și în același timp lider mondial în producția de țiglă. În România suntem prezenți cu trei branduri, Porotherm, Tondach și Terca, de care cu siguranță s-a auzit.

Acest parteneriat ne onorează, în primul rând pentru că e un brand puternic, un brand care a creat tradiție și istorie în fotbalul românesc. Așa cum sportivii sunt susținuți de suporteri, și noi suntem susținuți de clienții noștri. Și performanța nu poate veni decât prin muncă asiduă și colaborare intensă. Ne dorim un parteneriat de lungă durată și ne dorim să contribuim și noi în sportul românesc.

De aceea am decis să contribuim și la dezvoltarea generațiilor următoare, prin contribuții la academia de copii și tineret și sunt sigur că rezultatele vor veni în anii care urmează, iar de aceste rezultate se vor bucura și suporterii la nivel național.

Mulțumim pentru posibilitatea și onoarea de a fi partenerii dumneavoastră în acest proiect și vă urez succes în toate etapele următoare. Să auzim numai de victorii și hai Steaua!”

Steaua va avea drept sponsor tehnic Adidas, dar noii parteneri au fost prezentați pe tricouri Joma

În ceea ce privește Get`s Bet, este sponsorul principal și se va regăsi pe pieptul jucătorilor. În prezentarea făcută de George Ogăraru, fostul fundaș a făcut trimitere la faptul că Get`s Bet va asigura noul echipament, care va avea drept sponsor tehnic Adidas.

Însă, pe tricoul de prezentare al sponsorilor era producătorul tehnic vechi, Joma.

”A mai fost partener alături de noi și în momentul în care s-a inaugurat noul stadion Steaua. Iată că acesta va ocupa poziția de pe pieptul echipei de seniori a echipei Steaua. Compania Get`s Bet din industria pariurilor este un brand sută la sută românesc și lider în România în parteneriate de tip franciză. Totodată, Get`s Bet va asigura și noul echipament al echipei de seniori. Cu această ocazie îi vom bucura și pe suporterii Stelei, care și-au dorit foarte mult să avem un echipament Adidas, așa cum au obținut multe performanțe predecesorii noștri, jucătorii Stelei în Europa”, a declarat George Ogăraru, după care a fost prezentat tricoul Stelei cu noul sponsor pe piept, dar acesta nu avea trecut producătorul tehnic Adidas în partea dreaptă de sus, ci Joma.

Cristian Roman, director general Get`s Bet: ”Este un moment de o importanță istorică pentru Get`s Bet, să fiu în poziția de a prezenta tricoul unei echipe de legendă, așa cum este Steaua București, care are ca și partener principal compania pe care o reprezint. Este o onoare deosebită să fim alături de CSA Steaua, iar acest lucru ne motivează să fim unul din liderii industriei de jocuri de noroc din România.

Get`s Bet este una din puținele companii cu capital sută la sută românesc din industria jocurilor de noroc, specializată în tipuri franciză, a fost fondată în 2004, iar în prezent venim în întâmpinarea clienților, atât prin locații, peste 850 în toată România, dar și prin intermediul platformei online, Get`s Bet.ro. Cred cu tărie în planurile și viziunea constructivă pe care acești oameni o au și de aceea aș dori să le urez succes în tot ceea ce întreprind.

Totodată aș dori să urez succes și echipei, și antrenorului, pentru a reuși să aducă Steaua București unde îi este locul, în Liga 1, și de ce nu, să câștige Cupa României, așa cum spunea și domnul comandant.

Vă mulțumim pentru oportunitatea de a fi alături de Steaua și vă urez mult succes.”

Unul din oficialii Get`s Bet ”a scăpat neamendat” după ce a încurcat Steaua cu FCSB

Din partea Get`s Bet, a vorbit și directorul executiv George Radu, care a comis o gafă. Din dorința de a demonstra că este microbist, a făcut o eroare pe care Steaua a amendat-o de fiecare dată în spațiul public. Oficialul casei de pariuri a încurcat Steaua cu FCSB, spunând că a crescut, printre altele, cu generațiile lui Mirel Rădoi sau Sorin Ghionea.

”Pot spune că e o onoare să mă aflu aici, în fața dumneavoastră, în fața suporterilor Stelei. După 10 ani în această companie, să ajung să prezint tricoul Stelei ca sponsor oficial este într-adevăr ceva inedit pentru mine. Pentru Get`s Bet e poate cel mai mare parteneriat de până acum și suntem foare mândri de chestia asta.

O să încerc să vorbesc ca fost sportiv și microbist. Am făcut la viața mea sport și acum ajung pe acest stadion minunat, să fiu lângă oameni precum George Ogăraru. E o onoare. Compania Get`s Bet are parteneriate cu legende ale fotbalului românesc, Gabi Balint și Marius Lăcătuș. Ei sunt imaginea noastră și suntem foarte mândri de acest lucru. Cred că e ceva inedit să fim reprezentați de glorii ale fotbalului românesc.

Încercăm să facem treabă alături de Steaua, să încercăm să susținem acest club de legendă. Eu pot să spun că am crescut cu Marius Lăcătuș, cu trupa lui Rădoi, Ogăraru, Ghionea sau alți mari sportivi. Să dau mâna cu ei acum, e o onoare. Sper să fim aici și peste un an, și peste doi ani, și în Liga 1. Să fim și în cupele europene și să vedem că Steaua se bate în Champions League cu cei mai puternici, pentru că merită, are un puternic bazin de suporteri minunați.

Chiar dacă sunt multe echipe de tradiție în fotbalul românesc, probabil că Steaua București e cea mai puternică. Așteptăm meciul de mâine, sper să fie toată lumea alături de Steaua”, a declarat George Radu, director executiv Get`s Bet.

Steaua debutează în Liga 2 contra FK Csikszereda

În prima etapă din Liga 2, Steaua va juca pe teren propriu cu FK Csikszereda (miercuri, de la 20:30), iar apoi, în primele etape, până în a cincea rundă, va întâlni Viitorul Pandurii (deplasare), Dacia Unirea Brăila (acasă), Unirea Slobozia (deplasare), Ripensia (acasă).

Evenimentul de prezentare

Foto și video: Steaua TV 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Aug. 2021, 22:17 Liga 2
Pe aceeași temă