Pânzaru crede că Brăila are potențial să se lupte pentru promovare. „Această clasare reprezintă un punct motivațional în plus”

Marius ANGHEL 05 Apr. 2016, 10:48 Liga 2
Pânzaru crede că Brăila are potențial să se lupte pentru promovare.**

La câteva zile după încheierea sezonului regulat și stabilirea meciurilor din turneul play-off al Seriei întâi, a Ligii a II-a, antrenorul Alin Pânzaru consideră că Dacia Unirea poate începe cu dreptul partea a doua a campionatului și că formația brăileană are șanse la promovare.

„Nu conta prea mult adversara din primul meci pentru că în play-off sunt echipe apropiate ca valoare a loturilor. Dar este foarte bine că jucăm prima dată cu Farul, nu ne-au bătut până acum și nu ne vor bate niciodată. Dacă obținem trei puncte este foarte bine pentru moralul echipei în perspectiva următoarelor meciuri, dar trebuie să fim conștienți că pentru adversara noastră va fi un meci de totul sau nimic. Dacă pierde la Brăila, Farul nu mai poate prinde primele două locuri. Noi vom juca la victorie”, a fost prima reacție a lui Alin Pânzaru.

Antrenorul a vorbit cu optimism despre șansele pe care formația pe care o pregătește le are în lupta pentru promovare. „Am avut ca obiectiv de plecare evitarea retrogradării și iată că am ajuns pe locul al treilea înaintea turneului play-off. Ne-am autodepășit și tot ce vom realiza de acum încolo este bonus. Pentru noi această clasare reprezintă un punct motivațional în plus, entuziasm există, încredere există, cu excepția lui Iosofache, nu avem probleme de lot, așa că ne vom lupta de la egal la egal cu fiecare adversară. Sorții au decis ca ultimul meci să-l avem la Farul, acolo unde în urmă cu puțin timp, în play-out, am câștigat și ne-am menținut în acest eșalon, acum sper ca după partida cu constănțenii să sărbătorim promovarea în primul eșalon”, a mai spus Pânzaru pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

VEZI PE CE LOC SE SITUEAZĂ‚ DACIA UNIREA BRĂ‚ILA ÎN PLAY-OFF ȘI CE PROGRAM ARE

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 05 Apr. 2016, 10:48 Liga 2
Pe aceeași temă