Pânzaru abia așteaptă prima confruntare cu o echipă din Vest: „Să vedem acum care va fi diferența”

Marius ANGHEL 17 Aug. 2016, 13:55 Liga 2
Pânzaru abia așteaptă prima confruntare cu o echipă din Vest:**

De luni, jucătorii Daciei Unirea, liderii la zi în clasamentul Ligii 2, au început să pregătească meciul cu UTA Bătrâna Doamnă, joc din etapa a 3-a, care se va disputa, sâmbătă, 20 august, la Arad. Pentru această primă partidă cu o echipă din vestul țării, Alin Pânzaru nu poate conta pe doi titulari: Marius Dima – accidentat în prima etapă la Călărași și Laurențiu Ivan, eliminat, cu cartonaș roșu, în finalul partidei de pe teren propriu cu Unirea Tărlungeni.

Brăilenii vor pleca joi spre Deva, acolo vor rămâne peste noapte, a doua zi vor efectua un antrenament apoi se vor îndrepta spre Arad. Înaintea acestui meci, Alin Pânzaru spune că nu există niciun fel de presiune pe elevii săi. „Început perfect de campionat pentru noi, cu două victorii, ne-a asigurat locul întâi în clasament și bineînțeles un moral foarte bun în perspectiva următoarelor jocuri”, a declarat, după antrenamentul de marți dimineață, Alin Pânzaru, antrenorul principal al formației brăilene.

Tehnicianul echipei fanion a orașului Brăila a spus apoi că pentru Dacia Unirea urmează alte două meciuri grele, cu echipe din vestul țării, care au evoluat în Seria a doua. „Acum vom lua contact cu fotbalul din vestul țării. Vom juca cu UTA Bătrâna Doamnă, a doua formație din acest eșalon care a susținut meciuri de baraj pentru promovarea în primul eșalon. Pe prima am bătut-o, acum o vom întâlni pe cea de a doua. Cu siguranță va fi un meci frumos. La Arad vin foarte mulți suporteri și vom avea parte, cu siguranță, de o atmosferă incendiară. Toată lumea spune că echipele din vest sunt mai bune, știu și eu acest lucru, să vedem acum care va fi diferența. Vom juca cu o echipă bună și sper să ne ridicăm la nivelul ei în partida de sâmbătă”, a mai spus Pânzaru.

Înaintea meciul de la Arad, UTA e pe locul 4 cu 4 puncte, iar Dunărea e pe locul 1 cu 6 puncte.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 17 Aug. 2016, 13:55 Liga 2
Pe aceeași temă