Pancu ar putea juca pentru Rapid și în Liga 2, oficialii îi pregătesc o surpriză. Săpunaru i-a dat sfaturi lui Valerii Moraru

Marius ANGHEL 28 May. 2015, 12:02 Liga 2

Daniel Pancu ar putea fi văzut și în viitor îmbrăcat în tricoul Rapidului, anunță DigiSport, care notează că simbolul Giuleștiului vrea să evolueze măcar câteva meciuri în sezonul viitor, în liga secundă, pentru formația sa de suflet.

Partida din weekendul trecut, contra lui CFR, părea să fi fost ultima pentru Pancu la echipa din Grant, fotbalistul fiind suspendat pentru etapa a 34-a din Liga 1.

Dar planurile de retragere anunțate ar putea rămâne în stand by pentru moment, vârful Rapidului dorind să joace măcar un meci și în liga secundă, în stagiunea viitoare.

Oricum fanii ar fi avut ocazia să îl mai vadă pe Pancone în Giulești, conducerea pregătindu-i la finalul sezonului o surpriză. Oficialii Rapidului sunt foarte aproape să ajungă la un acord cu Beșiktaș (formație la care Pancu a evoluat între 2002 și 2005) pentru organizarea unui meci de retragere între cele două formații. Întâlnirea ar urma să aibă loc la finalul lui iunie, pe Giulești.

Săpunaru: „I-am dat niște sfaturi lui Moraru, Rapid nu trebuie să stea mai mult de un an în Liga 2”

Altfel, fundașul Cristian Săpunaru a declarat, miercuri, după disputarea ultimei partide din Liga 1, că i-a dat unele sfaturi acționarului majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, referitor la sezonul următor, și i-a transmis că gruparea giuleșteană nu trebuie să stea mai mult de un an în Liga a 2-a.

„Eu i-am dat niște sfaturi domnului Moraru, nu știu dacă vrea să înțeleagă. Dar dânsul este cel care trebuie să facă echipa, nu eu. Nu eu investesc la Rapid. Sfaturi legat de proiectul pentru Liga a 2-a, pentru că acest club nu trebuie să stea mai mult de un an în Liga a 2-a. Eu voi rămâne cu sufletul alături de Rapid indiferent unde este Rapidul”, a spus Săpunaru, al cărui contract cu gruparea giuleșteană a expirat după disputarea pardidei din etapa a 34-a a Ligii 1.

El s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu în ultima etapă a Ligii 1, precizând că suporterii rapidiști meritau o victorie. „Ne-am luat la revedere de la acest campionat cu un 0-3 acasă. Era frumos cu o victorie, pentru că era ultima etapă și ne despărțim de acest public minunat pe care Liga I nu o să îl mai aibă, păcat. Și când am venit la Rapid am spus foarte clar că va fi o misiune imposibilă, pentru că erau doar 11 puncte câștigate în tur. Am crezut, pentru că începusem foarte bine, dar se pare că nu am fost destul de coerenți”, a explicat fundașul.

Săpunaru a menționat că Daniel Pancu merită un meci de retragere de la Rapid, și că, în viitor, poate prelua conducerea tehnică a echipei giuleștene. „Pancu este o legendă, el merită un meci de retragere. Nu trebuia să intre când e suspendat. El merită cu totul și cu totul altceva. Daniel Pancu nu trebuie să își dorească un post la Rapid, îl are asigurat aici. Eu îl văd pe postul de antrenor. Dar mai întâi să facă școala de antrenori”, a adăugat el.

Marius ANGHEL 28 May. 2015, 12:02 Liga 2
Pe aceeași temă