Pălimaru și Gabriel Ion sunt incerți pentru meciul cu Dinamo II

11 May. 2012, 12:41 Liga 2
Pălimaru și Gabriel Ion** sunt incerți pentru meciul cu Dinamo II

Sâmbătă, în etapa a 26-a a Ligii a II-a, seria Est, CF Brăila va juca la București în compania satelitului formației Dinamo. Un meci dificil pentru gruparea de la Dunăre, pentru că în prima garnitură a gazdelor pot evolua și jucători de la formația din primul eșalon, însă elevii lui Vioară vor să recupereze punctele pierdute pe teren propriu etapa trecută și vor juca la victorie.

Înaintea acestei partide, dinamoviștii ocupă locul al 13-lea, primul deasupra liniei de demarcație între plutonul care va rămâne în acest eșalon și echipele care vor lua drumul Ligii a III-a, în timp ce brăilenii se află pe poziția a 6-a, fiind chiar și în grafic în ceea ce privește obiectivul lor pentru acest sezon.

Lotul echipei brăilene pleacă astăzi la prânz spre București, iar mâine, de la ora 13.00, va încerca pe stadionul „Florea Dumitrache” să bifeze o nouă victorie.

Pentru acest joc, Viorel Ion nu poate conta pe doi jucători, Pălimaru și Gabriel Ion. Ambii au avut un program special de antrenamente în această săptămână, urmând ca decizia finală, dacă vor putea sau nu să intre în teren, să-i aparțină medicului echipei.

Sursa: Vocea Brăilei

11 May. 2012, 12:41 Liga 2
Pe aceeași temă