Ovidiu Herea, mai aproape ca niciodată de revenirea la Rapid? ”Visul meu e să mă retrag acolo. Dacă se va putea sau nu, rămâne de văzut”

Andrei PASCU 03 May. 2021, 18:31 Liga 2
Ovidiu Herea, mai aproape ca niciodată de revenirea la Rapid? ”Visul meu e să mă retrag acolo. Dacă se va putea sau nu, rămâne de văzut”

Posibilitatea unui transfer al lui Ovidiu Herea (36 de ani) la Rapid revine în actualitate, odată cu apropierea perioadei de transferuri din vară. Fotbalistul a recunoscut că va lua în calcul propunerile pe care le va primi, tinde să plece de la Metaloglobus, iar posibila destinație poate fi clubul din Giulești.

Ovidiu Herea: ”Visul meu e să mă retrag de la Rapid” 

Herea a întărit ideea pe care o susține de mai mult timp, anume că își dorește să își încheie cariera la Rapid. Deocamdată, vrea să se termine sezonul, se concentrează pe ultimul meci pe care Metaloglobus îl mai are în acest campionat, iar apoi va vedea.

Ovidiu Herea a recunoscut că deocamdată nu a discutat cu Daniel Niculae despre trecerea la Rapid, lucru care s-a întâmplat deja în privința posibilei veniri a lui Cristian Săpunaru.

Nu am discutat cu Nico. Eu am declarat mereu, de-a lungul timpului, că visul meu e să mă retrag de la Rapid. Dacă se va putea sau nu, rămâne de văzut. Momentan, eu mai am câteva săptămâni contract cu Metaloglobus, îmi doresc să-mi fac treaba cât de bine pot, iar din vară voi vedea. Vedem dacă vor veni oferte sau nu.

Momentan, nu vreau să mă gândesc. Mai am câteva săptămâni şi vreau să îmi respect acest contract”, a spus Herea, pentru Look Sport.

Ovidiu Herea are statistici foarte bune până acum, în acest sezon de Liga 2. A marcat de 14 ori în 22 meciuri. Și-a întrecut deja peformanța din sezonul trecut, când a punctat de 11 ori, tot în 22 de partide.

Metaloglobus, pe 3 în Grupa A a play-out-ului

Metaloglobus mai are un meci de disputat în acest sezon, în Grupa A a play-out-ului Ligii 2. În ultima rundă va evolua la Timișoara, contra Ripensiei. Până acum, în grupa de retrogradare, Metaloglobus nu a înregistrat nici măcar un rezultat de egalitate în cinci partide, toate fiind terminate cu victoria ei sau a adversarelor. Trei succese și două eșecuri și-a trecut în palmares echipa lui Ovidiu Herea.

În acest moment, Metaloglobus e pe locul 3, cu 39 de puncte. Atâtea puncte au și primele două clasate, Universitatea Cluj și Farul.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-invins-din-nou-fk-csikszereda-iar-daniel-niculae-incepe-sa-simta-aerul-ligii-1-imi-doresc-ca-peste-o-luna-sa-ne-bucuram-de-promovare-alaturi-de-suporteri-impresiile-viitor-19182655

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-face-inca-un-pas-spre-liga-1-mihai-iosif-e-bucuros-pentru-suporteri-le-am-adus-lumina-in-suflet-pot-sa-bea-un-pahar-de-vin-linistiti-19182635

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gemenii-golului-au-recidivat-cu-fk-csikszereda-iar-rapid-se-indreapta-catre-promovarea-mult-dorita-catalin-hlistei-trebuie-sa-continuam-cu-atitudine-si-motivatie-19182633

 

 

 

 

Andrei PASCU 03 May. 2021, 18:31 Liga 2
Pe aceeași temă