Cristian Săpunaru se poate întoarce la Rapid în vară. Clubul a început demersurile, Daniel Niculae l-a sunat personal pe fundașul de 37 de ani: ”E posibil să revină”

Răzvan STÎNGĂ 28 Apr. 2021, 16:47 Liga 2

Rapid ar putea face un transfer foarte important în această vară, asta a afirmat viitorul președinte al clubului, Daniel Niculae. Fostul atacant a vorbit cu fundașul Cristian Săpunaru (37 de ani) și l-a anunțat că îl vrea în Giulești. Deocamdată, situația apărătorului este una puțin complicată.

Daniel Niculae îl vrea pe Cristian Săpunaru la Rapid: ”Am vorbit cu el” 

Săpunaru așteaptă să își rezolve anumite aspecte cu clubul cu care se află sub contract în acest moment, turcii de la Kayserispor. Săpunaru a fost anunțat că antrenorul nu se va mai baza pe el la finalul acestui campionat, deși înțelegerea dintre cele două părți mai e valabilă un an, până în vara lui 2022.

Daniel Niculae a aflat de situația lui Cristian Săpunaru și, după cum a recunoscut, l-a sunat personal și i-a transmis că îl vrea la Rapid.

Am vorbit cu el, aștept să se liniștească după această perioadă și vom vedea. Nu știu dacă a reziliat contractul, știu că antrenorul i-a transmis că nu se mai bazează pe el în ultimul an de contract. El mai are un an de contract cu echipa, vom vedea ce se întâmplă.

E clar că mi-aș dori foarte mult să revină lângă noi, ar conta enorm prezența lui Cristi în vestiar, pe teren. Sunt lucruri pe care le vom pune la punct, este posibil să revină”, a spus Daniel Niculae pentru DigiSport.

Cristian Săpunaru a evoluat pentru Rapid în trei perioade (2006-2008, 2010 și februarie 2015 – septembrie 2015). Informația potrivit căreia nu mai este un jucător important pentru Kayserispor a fost dată publicității de presa din Turcia, încă de zilele trecute.

Vestea este una surprinzătoare, ținând cont de faptul că fundașul de 37 de ani a fost un pion important în acest sezon. A prins 25 de meciuri, toate în campionat. A fost și unul dintre liderii echipei, fiind căpitan în mai multe partide.

Rapid, în cărți pentru îndeplinirea obiectivului 

Rămâne de văzut dacă venirea lui Cristian Săpunaru va depinde și de situația Rapidului din vară, dacă va reuși la finalul acestui sezon să promoveze în Liga 1 sau va continua în Liga 2. Momentan, echipa e în cărți pentru îndeplinirea obiectivului.

A încheiat pe locul 2 turul play-off-ului, cu 43 de puncte, la un punct de următoarea clasată sub ea, CS Mioveni. Rapid va juca meciul următor, primul din retur, pe teren propriu, pe 1 mai, de la ora 20:00, cu FK Csikszereda.

În tur, formația lui Iosif a învins la Miercurea Ciuc la limită, cu scorul de 1-0.

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Apr. 2021, 16:47 Liga 2
Pe aceeași temă