Oțelul trece la Adidas. Pe noul echipament se regăsește și un simbol dedicat suporterilor: „E pus special din respect pentru ei”. Vezi cum se vor îmbrăca în deplasare gălățenii

  • Meciurile de acasă ale celor de la FC Oțelul vor fi jucate în tricouri albe și șort albastru, iar setul de rezervă pentru deplasare este negru, cu inserții albe.


La FC Oțelul nu par să fie semne de teamă în așteptarea deciziei de miercuri, 23 septembrie, în procesul de insolvență, de vreme ce tocmai au fost cumpărate noi seturi de echipament de joc. S-a renunțat la seturile „Cawilla”, iar Cristian Munteanu, managerul sportiv al clubului, a făcut publice, joi, imagini cu jucătorii în noul echipament, marca „Adidas”.

Setul pentru meciurile de acasă are jambiere în culorile alb și roșu, șortul albastru iar tricoul este alb, cu dungii roșii verticale la mâneci. În zona pieptului, între logo-ul Adidas și sigla Oțelului, este inscripționat un cerc în culorile echipei, roșu-alb-albastru, despre Cristian Munteanu a precizat că este „pus special pentru suporteri, din respect pentru aceștia”.

Echipamentul de rezervă, cu care se va juca în partidele din deplasare, dacă va fi cazul, arată foarte bine: este aproape complet negru, cu inserții albe la mâneci și guler. „Dacă lucrurile vor decurge bine și vor fi solicitări de la fani, sperăm ca în viitorul apropiat să redeschidem magazinul oficial, de unde suporterii să poată cumpăra replici ale acestui echipement”, a precizat Munteanu.

Primul meci în care fotbaliștii Oțelului vor evolua în noul echipament este programat sâmbătă, pe propriul teren, când echipa gălățeană va întâlni, de la ora 11:00, pe Bucovina Pojorâta, în cadrul etapei a patra din Liga 2.

În acest joc, este foarte probabil să debuteze în prima echipă a Oțelului atacantul George Cârjan, revenit la clubul unde s-a format în perioada junioratului. În această săptămână, Cârjan (27 de ani) a efectuat vizita medicală și joi au fost terminate toate formalitățile legate de legitimare, astfel că are drept de joc pentru Oțelul.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă