Un jucător din Liga 3, personaj alături de Leo Messi în noul spot Adidas. Tocmai s-a întors de la filmările care au avut loc la Barcelona. „A fost fenomenal, o experiență uimitoare”

Un jucător din Liga 3, personaj alături de Leo Messi în noul spot Adidas.** Tocmai s-a întors de la filmările care au avut loc la Barcelona.

Jucătorul echipei ACS Șirineasa, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3, Luke Tan Xian (19 ani), a petrecut câteva zile de vis la Barcelona, acolo unde a fost personaj într-un spot publicitar al firmei Adidas, alături de starul Leo Messi.

Englezul de origine asiatică a fost entuziasmat de cele trei zile petrecute la Barcelona și s-a întors la Petroșani, acolo unde joacă ACS Șirineasa, cu un tricou cu autograf al internaționalului argentinian.

„Vizita la Barcelona a fost fenomenală, o experiență uimitoare, pe care mi-o voi aminti toată viața. L-am cunoscut pe Leo Messi, mi-am văzut idolul. Niciodată nu am crezut că se va întâmpla asta. Leo este un tip super, am fost invitat și la el acasă, l-am văzut făcând diverse lucruri grozave. Această experiență mă face să vreau să muncesc mai mult, să îmi urmez visul și să devin un fotbalist profesionist, un jucător cu standarde ridicate. Această experiență a fost cu siguranță motivantă pentru mine”, a declarat Luke pentru Liga2.ro.

Pentru a câștiga castingul pentru noul spot Adidas, mijlocașul stânga a trecut prin mai multe probe la o agenție de publicitate din Anglia, impresionând prin tehnica și rapiditatea sa cu mingea.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă