INCREDIBIL | Noua achiziție a unuia dintre liderii din Liga 3, un englez, va apărea alături de Messi în noul spot Adidas. „Merge la Barcelona să filmeze unu la unu cu Leo Messi”

Cel mai desprins lider dintre cei cinci din Liga 3 și-a completat zilele trecute lotul cu un englez, Luke Tan Xian (19 ani), care evoluează pe postul de mijlocaș stânga. Venit în probe la echipa pregătită de Dan Vasilică, jucătorul din Regatul Unit a impresionat prin calitățile sale, tehnica și viteza, astfel că a semnat un contract valabil pe doi ani.

La doar câteva zile după ce a semnat contractul cu ACS Șirineasa, în Valea Jiului a apărut „bomba”. Luke Tan (foto text) a câștigat un casting pentru a face reclamă la Adidas și va filma zilele acestea alături de superstarul Barcelonei, Leo Messi.

„Luke va pleca duminică de la Petroșani la Barcelona. Firma Adidas plătește tot și merge să filmeze un spot nou, unu la unu cu Leo Messi. A dat probe printr-o agenție de publicitate din Anglia, a trecut prin foarte multe preselecții cu mingea să ajungă să filmeze acest spot publicitar lângă Messi. Jucătorul are calități extraordinare pentru România, chiar dacă nu a mai jucat la profesioniști. A terminat acum Academia, este micuț de înălțime, dar foarte rapid și tehnic. Eu am o colaborare foarte bună cu președintele Alin Zgripcea, le-am trimis jucătorul în probe și a convins”, a declarat agentul jucătorului, Andrei Balmoș, care este stabilit în Anglia.

Englezul Luke Tan este al doilea străin din lotul echipei de Liga a 3-a ACS Șirineasa, după senegalezul Gueye Mansour. Echipa care activează la Petroșani este lider în Seria a 4-a, fiind una din cele trei echipe neînvinse la finalul turului în Liga a 3-a. Deși este lider detașat în seria sa, cu un avans de șapte puncte față de a doua clasată, având cea mai mare diferență de puncte față de ceilalți patru lideri din Liga 3, președintele Alin Zgripcea a condus o campanie de achiziții excelentă în iarnă, aducând în Valea Jiului jucători precum Mansour, Ispas, Honciu (ultimii doi de la Chindia), Neag (Juventus), Stoenac (Deva), Lung (Pandurii) și Gîrbiță (Craiova).

ACS Șirineasa trebuia să debuteze oficial în 2018 în acest weekend, cu un meci în deplasare la Sibiu, cu FC Hermannstadt 2, însă, ca și în Liga 1 și 2, etapa din Liga 3 a fost reprogramată din cauza condițiilor meteo nefavorabile fotbalului.

Lotul Sirineasei pentru retur:

portari: Miron Bogdan, Alin Sălăjan, Alexandru Marinoiu;
fundași: Octavian Vasile, Ionuț Gruia, Ionuț Neag, Daniel Lung, Marius Ioniță, Denis Ispas, Dudu Drugă, Andrei Dragu;
mijlocași: Lucian Iordache, Ionuț Zaina, Raul Horumba, Petre Bogdan, Eduard Frățilescu, Marian Stoenac, Georgian Honciu, Marius Cioiu, Ovidiu Vezan, Alexandru Gîrbiță, Narcis Cârlig, Luke Tan Xian;
atacanți: Gueye Mansour, Constantin Cocină, Albert Voinea, Răzvan Gunie.

Antrenor principal: Dan Vasilică
Antrenori secunzi: Damian Militaru, George Zima

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă