Utiștii au primit noul echipament! În Antalya vor purta Adidas

08 Feb. 2012, 21:36 Diverse

Colaborarea dintre „Bătrâna Doamnă” și Adidas, cunoscutul brand din industria echipametelor sportive, a început în mod oficial miercuri, odată cu primul transport ce a ajuns la Arad, chiar în ziua în care echipa „alb-roșie” a plecat în Antalya. Jucătorii UTA-ei și-au admirat noile tricouri de joc (foto1) și antrenament, treningurile de prezentare (foto3), gecile și foițele de iarnă și câteva mingi de antrenament (foto2). O parte dintre acestea vor fi predate utiștilor direct în Antalya și asta pentru că personalizarea lor a durat până în această dimineață, când delegația arădeană se afla deja în trenul spre București.

„Echipamentul îl voi duce eu la București cu avionul și apoi în Antalya, cu sigla UTA-ei imprimată pe articole. Suntem foarte mulțumiți de calitatea produselor, săptămâna viitoare vom mai primi un rând, ce va ajunge și el în Antalya”, ne-a mărturisit Giovanni Catanzariti.

Tocmai pentru a fi încheiat procesul de personalizare a noului echipament Adidas, președintele „textilist” va pleca doar în această seară, de pe aeroportul din Timișoara, spre Capitală, unde va face joncțiunea cu restul delegației utiste. Mara și Bălan se alătură și ei lotului din București, iar Gallanis va ajunge cu o cursă de Grecia în Antalya.

Sursa: Sport Arad

08 Feb. 2012, 21:36 Diverse
Pe aceeași temă