Orac vrea spectacol cu CS Otopeni în ultimul meci de pe teren propriu

24 May. 2012, 13:28 Liga 2
Orac vrea spectacol cu CS Otopeni** în ultimul meci de pe teren propriu

Tehnicianul Costel Orac vrea în primul rând trei puncte în meciul de duminică cu CS Otopeni, dar în același timp își dorește și spectacol, ținând cont că este ultimul meci din acest sezon pe teren propriu. Pentru această partidă, Orac nu va putea conta pe Vali Bordeanu și Acsinte, dar vor reveni Vașvari și Rudac.

„Lumea se așteaptă ca la fiecare meci să fie spectacol. Noi ne străduim să le oferim spectacol, dar din păcate nu întotdeauna reușim. Ținând cont că nu mai există presiune prea mare, măcar în ultimul joc să fie un spectacol mai plăcut. Sper că lucrurile vor decurge așa cum ne dorim și vom câștiga jocul”
, a spus Costel Orac.

„Cei de la Otopeni vor veni relaxați. Dacă facă deplasarea și se prezintă la meci e clar că intră pe teren cu gândul de a scoate ceva. Nu vine nimeni cu gândul că jocul e deja pierdut. La fel, nici noi nu ne-am dus la Constanța cu gândul că jucăm cu echipa de pe primul loc și nu avem nicio șansă”, a adăugat tehnicianul botoșănean.

Va vedea meciul cu CS Otopeni din tribună

Orac a primit două etape de suspendare și va lipsi de pe bancă la meciurile cu CS Otopeni și Astra II Giurgiu.Acesta nu intenționează să facă apel pentru reducerea pedepsei și are încredere că secunzii săi își vor face treaba.

„Voi sta în tribună. Nu are niciun rost să mai fac apel. Timp pierdut, bani cheltuiți și rezultate zero. Nu mă avantajează cu nimic dacă se reduce suspedarea de la două la o etapă. Chestia este că nu trebuia să se ajungă acolo. Mai grav este că am suferit și noi și jucătorii. Cel puțin Atudorei a fost eliminat complet aiure și contra arbitrului nu s-a luat nicio măsură. Ă‚sta e fotbalului la noi”, a spus Costel Orac care a adăugat: „Deja lucrurile sunt clare. Știu ceea ce le cerem. Vali va fi pe bancă pentru că e suspendat pentru cumul de cartonașe. Va fi și Alin pe bancă. Băieții știu ceea ce le cerem de la ei. Mai trebuie anumite impusuri. Se pot transmite de pe bancă și dacă trebuie mă mai agit și eu. de 20 de ani de când antrenez, e prima oară când am probleme de genul acesta”.

Costel Orac a fost suspendat două etape și obligat să plătească o amendă în valoare de 250 de lei pentră că a protestat la adresa arbitrului Marius Bocăneală la finalul meciului de la Iași.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

24 May. 2012, 13:28 Liga 2
Pe aceeași temă