Orac schimbă echipa pentru meciul de la Tulcea: „Trebuie neapărat să nu pierdem”

20 Apr. 2012, 11:01 Liga 2
Orac schimbă echipa pentru meciul de la Tulcea:**

Costel Orac, tehnicianul echipei FC Botoșani intenționează să facă mai multe schimbări în primul 11 pentru meciul de la Tulcea. Acesta este nemulțumit de randamentul unor jucători în partida trecută cu Dinamo II București. În același timp, Costel Orac spune că nu va trimite pe teren o echipă foarte ofensivă ci va folosi un singur vârf.

„În primul rând nu va fi Acsinte, care este suspendat. Va intra Vali Bordeanu. S-ar putea să mai apară ceva modificări pentru că sunt câțiva care nu au dat randamentul pe care îl doream noi. Spre exemplu, Vintilă a jucat bine în deplasare la Constanța iar acasă a fost depășit de miza jocului. Înainte de joc am observat că era emotiv. Emoțiile sunt bune dar până intri pe teren”, a spus Costel Orac.

„E puțin probabil să încep cu doi atacanți de gura porții. Cei doi pe care îi avem noi și mă refer la Ghiceanu și Matei nu prea sunt complementari. Fie ai unul puternic care joacă rolul de pivot și altul foarte rapid fie ai jucători care unul să fie foarte rapid și celălalt să facă travaliu foarte mare. Să coboare, să susțină linia de mijloc”, a adăugat tehnicianul.

„Tulcea are cel mai bun lot”

Antrenorul principal al FC Botoșani vrea cel puțin un punct în partida de la Tulcea. Orac spune că în cazul unei înfrângeri, șansele echipei FC Botoșani la promovarea în primul eșalon al fi foarte mici deoarece Tulcea s-ar distanța la șapte puncte.

„Avem o oarecare distanță față de celelalte echipe care au ca obiectiv promovarea. Orice meci este foarte important pentru că altfel pierdem contactul. Chiar dacă Tulcea este acum pe locul doi, distanța e mică. Sunt și celelalte în cărți. Noi trebuie neapărat să nu pierdem. Ideal ar fi să câștigăm. Eu am spus de la începutul campionatului pentru că îi știam de anul trecut. S-au și întărit. În opinia mea, Tulcea are cel mai bun lot”, a spus Costel Orac.

„Am fost la Iași când au jucat cei de la Tulcea. E o echipă bine echilibrată. Sunt puternici la fazele fixe pentru că au fundașii centrali foarte înalți. Au câțiva jucători cu experiență mare cum ar fi Dănuț Matei, Oprea. Au jucători imprevizibili gen Florea și Henry care sunt foarte rapizi și foarte inteligenți”, a asăugat tehnicianul botoșănean.

Ciprian Dinu rămâne căpitan

Fundașul central Ciprian Dinu va fi căpitanul echipei FC Botoșani în acest retur de campionat. Tehnicianul Costel Orac susține că fundașul transferat anul trecut de la Săgeata Năvodari are toate calitățile necesare pentru a purta banderola.

„Nu neapărat dacă joacă cel mai bine un jucător trebuie să fie și căpitan. Trebuie să ai și anumite calități. Să ai un cuvânt de spus în echipă, să imți echipa, să știi când să-I mobilizezi, să simți când trebuie să intervii și să iei atitudine. Ciprian Dinu este unul din jucătorii respectați în echipă, e un model și la antrenamente și a fost cel mai constant în joc”, a spus Costel Orac.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

20 Apr. 2012, 11:01 Liga 2
Pe aceeași temă