Optimism general la FC Brașov, chiar și după eșecul cu Șelimbăr. ”Jocul bun ne dă încredere. Avem lot bun și sunt convins că ne vom bate la play-off”

Adi MARICA 08 Aug. 2022, 10:45 Liga 2
Optimism general la FC Brașov, chiar și după eșecul cu Șelimbăr. ”Jocul bun ne dă încredere. Avem lot bun și sunt convins că ne vom bate la play-off”

Deși FC Brașov a pierdut primul meci al sezonului, 0-1 la Râmnicu Vâlcea, cu CS Comunal Șelimbăr, optimismul nu a dispărut din tabăra brașovenilor.

Marin Mitran, președintele clubului, spune că echipa este puternică și se va bate cu șanse reale la play-off. ”Echipa a făcut un joc bun la Vâlcea, chiar dacă s-a disputat pe o căldură infernală, la peste 35 de grade. Am avut marile ocazii ale jocului, am dominat Șelimbărul și doar neșansa a făcut să nu obținem un rezultat bun. Am avut și cel puțin un penalty clar neacordat. Din păcate, atât s-a putut la primul meci. Eu am încredere totală în jucători și stafful tehnic”, a spus Mitran.

Marin Mitran: ”Avem lot bun și sunt convins că ne vom bate la play-off”

Conducătorul FC Brașov este convins că echipa va obține prima victorie etapa viitoare, când pe Tineretului va ajunge nou-promovata Minaur Baia Mare.

”Jocul bun de la Vâlcea ne dă încredere și sunt convins că vor veni și rezultatele. Vine meciul cu Baia Mare, este primul joc pe teren propriu și nu avem decât varianta victoriei. Echipa începe să se omogenizeze, încercăm să rezolvăm și transferul lui Izata. Avem lot bun și sunt convins că ne vom bate la play-off”, a încheiat Mitran.

În meciul cu Șelimbăr, în primul 11 și-au făcut loc cinci jucători transferați în această vară: Sebastian Micu – Andrei Marc, Tomislav Sorsa, Rareș Lazăr și Alexandru Saim Tudor. În repriza secundă au debutat oficial în tricoul Brașovului și Adi Chică-Roșă, Tudor Oltean și Dan Spătaru.

Etapa viitoare, FC Brașov va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, nou-promovată care a început cu un eșec dur, 0-3 la Unirea Slobozia.

Foto: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-dupa-victoria-cu-fc-brasov-omogenitatea-noastra-a-fost-superioara-soarta-ne-a-suras-antrenorul-selimbarului-e-convins-ca-echipa-lui-dan-alexa-va-arata-altfel-19239846

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-debut-cu-esec-la-fc-brasov-sunt-bucuros-ca-am-avut-multe-momente-bune-suparator-este-rezultatul-acuza-arbitrajul-din-meciul-cu-selimbar-am-avut-doua-penalty-u-19239772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fara-victorie-in-amicale-cs-comunal-selimbar-castiga-la-debutul-in-noul-sezon-de-liga-2-1-0-cu-brasovul-lui-dan-alexa-lucian-buzan-gol-de-3-puncte-19239698

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-1-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-buftea-buzau-ramnicu-valcea-targu-jiu-si-dej-derby-ul-moldovei-are-startul-la-ora-1130-19239577

Adi MARICA 08 Aug. 2022, 10:45 Liga 2
Pe aceeași temă